Follow us

Sparkling gifts for every wish | Τα πιο ξεχωριστά κοσμήματα για να κάνεις δώρο τις γιορτές

Τα κοσμήματα που θα αναδείξουν και τα δικά σου festive looks.

Sparkling gifts for every wish | Τα ιδιαίτερα κοσμήματα για να κάνεις δώρο τις γιορτές Courtesy of Pandora

Ας συμφωνήσουμε ότι το πιο ωραίο δώρο για να προσφέρεις σε μια γυναίκα, τη φίλη σου, την αδελφή σου, τη μητέρα σου, την κόρη σου, κάποια άλλη σημαντική γυναικεία παρουσία στη ζωή σου, είναι το κόσμημα. Είναι, επίσης, το πιο ωραίο δώρο για να κάνεις στον εαυτό σου μέσα στις γιορτές, που χρειάζεσαι ακόμα περισσότερο τα κοσμήματα για να δώσεις λάμψη στα εορταστικά σου looks. Το κόσμημα είναι ένα δώρο προσωπικό που αντανακλά τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου για το πρόσωπο στο οποίο το προσφέρεις, όπως απεικονίζει και το προσωπικό σου γούστο και στιλ. Αν, επομένως, θες να κάνεις αυτή την επιλογή σου ξεχωριστή και ιδιαίτερη, ξέρεις ότι στη συλλογή της Pandora θα βρεις σίγουρα ό,τι αναζητάς.

Sparkling gifts for every wish | Τα πιο ξεχωριστά κοσμήματα για να κάνεις δώρο τις γιορτές


Pandora: τα κοσμήματα που αγαπάμε


Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το σκανδιναβικό brand με κοσμήματα ανήκει στα αγαπημένα μας. Η εξαιρετική ποιότητα σε προσιτές τιμές και η ποικιλία σε σχέδια είναι από τους βασικούς, τα charms - σύμβολα με τις μοναδικές ιστορίες που διηγούνται και τη δυνατότητα που προσφέρουν για ατελείωτους, εντελώς προσωπικούς για την κάθε μία συνδυασμούς, είναι ένας ακόμα. Τα κοσμήματα από τις συλλογές της Pandora έχουν γίνει το αγαπημένο must-have όλων των γυναικών, αφού εδώ μπορούν πραγματικά να εντοπίσουν όλα εκείνα τα σχέδια που ανταποκρίνονται στα γούστα και τις επιθυμίες τους.

Pandora Xmas

Για τα Χριστούγεννα, η Pandora δημιουργεί την Pandora Moments και σε καλεί να λάμψεις, αλλά και να εκπληρώσεις τις επιθυμίες των αγαπημένων σου προσώπων μέσα από τα δώρα που θα τους προσφέρεις. Η χριστουγεννιάτικη συλλογή της Pandora φιλοξενεί μοναδικά σχέδια που εμπνέονται από τα ουράνια σώματα, τη φύση και την αγάπη και σου προτείνει μοναδικές συνθέσεις κοσμημάτων, σετ και σύμβολα φτιαγμένα από λαμπερές πέτρες, όπως οι κρύσταλλοι και το ζιργκόν, από μασίφ ασήμι ή επίστρωση χρυσού και ροζ χρυσού, από εντυπωσιακά μπλε ή κόκκινο σμάλτο, με χειροποίητες λεπτομέρειες και μοναδική δεξιοτεχνία. Κοσμήματα που ακτινοβολούν τη μαγεία των γιορτών και γίνονται τα απόλυτα δώρα, δώρα που αντανακλούν την αμέριστη αγάπη και κρατάνε για μια ζωή.

Pandora Xmas


Pandora: τα δώρα που ξεχωρίσαμε


Ξεκινώντας από τα δώρα που θα προσφέρεις στις γυναίκες της ζωής σου, η καλύτερη επιλογή είναι να στραφείς στη συλλογή από σύμβολα και κρεμαστά σύμβολα που μπορείς να τα κάνεις δώρο μεμονωμένα ή συνδυάσεις με κάποιο βραχιόλι ή αλυσίδα λαιμού και να τα προσφέρεις σαν ένα ολοκληρωμένο κόσμημα. Σύμβολα όπως ο πιγκουνίνος σκιερ, το gingerbread σπίτι ή η χριστουγεννιάτικη καρδιά συνδυάζουν το χριστουγεννιάτικο πνεύμα με μια παιχνιδιάρικη νότα, ενώ κρεμαστά σύμβολα όπως το πεφταστέρι με επίστρωση ροζ χρυσού και σμάλτο ή η χιονόμπαλα με επίστρωση χρυσού και γυαλί μουράνο αποτυπώνουν μία πιο ονειρική διάσταση των γιορτών. Στην ίδια κατηγορία, των κρεμαστών συμβόλων, θα ανακαλύψεις ένα χριστουγεννιάτικο αερόστατο σε επίστρωση ροζ χρυσού και ένα χιονάνθρωπο από λευκό οπάλιο που υπόσχονται να γίνουν τα "mantras" του προσωπικού στιλ για τις γιορτές.

Pandora Xmas

Αυτές, βεβαίως, δεν είναι οι μοναδικές επιλογές που μπορείς να κάνεις, αφού στη συλλογή της Pandora θα βρεις τα πιο ωραία κρεμαστά σκουλαρίκια με επίστρωση χρυσού και ζιργκόν για να ολοκληρώσεις τα festive looks σου, κομψά βραχιόλια με ζιγκόν για να βάλεις μικρές πινελιές λάμψης στις day-to-night μίνιμαλ εμφανίσεις σου και ένα κολιέ από ασήμι με μενταγιόν φεγγάρι & δέντρο της ζωής που θα φοράς καθημερινά για να σου θυμίζει την αναγέννηση και την αυτοβελτίωση που υποσχέθηκες στον εαυτό σου για τη νέα χρονιά. Στη συλλογή της Pandora μπορείς επίσης να ανακαλύψεις gift sets, όπως το Red Heart, που περιλαμβάνουν κολιέ και σκουλαρίκια και να κάνεις ένα δώρο στο οποίο καμία γυναίκα θα μπορούσε να αντισταθεί.

Pandora Xmas

Μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά και στη συλλογή από δαχτυλίδια, σε επίστρωση χρυσού ή ροζ χρυσού, που μπορείς να φορέσεις μόνα τους ή πολλά μαζί. Τα δαχτυλίδια είναι, επίσης, μία καλή πρόταση για να ζητήσεις ως δώρο από τον σύντροφό σου για τις γιορτές, μιας και συμβολίζουν πάντα αυτόν τον ιδιαίτερο δεσμό ανάμεσα σ' αυτόν που τα προσφέρει και σ' αυτόν που τα φοράει.

*Ανακάλυψε τα κοσμήματα σta καταστήματα Pandora και online στο pandorashop.gr

Η Xmas list με τα κοσμήματα Pandora που θα κάνουμε δώρο

Κρεμαστό σύμβολο ασ. 925 και επίστρωση ροζ χρυσού 14Κ με κυβική ζιρκόνια και σμάλτο, πεφταστέρι, Pandora.

Σύμβολο ασ. 925 με πολύχρωμο σμάλτο, Gingerbread house, Pandora.

Κρεμαστό σύμβολο με επίστρωση χρυσού 14Κ με κυβική ζιρκόνια και γυαλί μουράνο, χιονόμπαλα, Pandora.

Σύμβολο ασ. 925 με κυβική ζιρκόνια & μαύρο σμάλτο, πιγκουίνος σκιέρ, Pandora.

Σύμβολο ασ. 925 και επίστρωση ροζ χρυσού 14Κ με πολύχρωμα κρύσταλλα & κόκκινη κυβική ζιρκόνια, χριστουγεννιάτικο αερόστατο, Pandora.

Κρεμαστό σύμβολο ασ. 925 με κυβική ζιρκόνια & λευκό εργαστηριακό οπάλιο, χιονάνθρωπος, Pandora.

Δαχτυλίδι με επίστρωση ροζ χρυσού 14Κ & κυβική ζιρκόνια, Pandora.

Δαχτυλίδι με επίστρωση χρυσού 14Κ & κυβική ζιρκόνια, Pandora.

Δαχτυλίδι με επίστρωση ροζ χρυσού 14Κ & κυβική ζιρκόνια, Pandora.

Σκουλαρίκια με επίστρωση χρυσού 14Κ & κυβική ζιρκόνια, Pandora.

Βραχιόλι με επίστρωση χρυσού 14Κ & κυβική ζιρκόνια, Pandora.

Βραχιόλι ασ. 925 με κυβική ζιρκόνια και κόκκινο κρύσταλλο, καρδιά, Pandora.

Κολιέ με μενταγιόν ασ. 925 και κυβική ζιρκόνια, φεγγάρι & δέντρο της ζωής, Pandora.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ