Follow us

Στη συλλογή της Mango ανακαλύψαμε το hot style combo για τις γιορτές - αλλά και για όλο τον χειμώνα

Το styling combo που θα φορεθεί πολύ τον χειμώνα του 2024

Στη συλλογή της Mango ανακαλύψαμε το hot style combo για τις γιορτές - αλλά και για όλο τον χειμώνα Splash News / Ideal Images

Οι τάσεις που επικρατούν τη φετινή σεζόν είναι εμφανές πως έχουν κάνει ηχηρή την παρουσία τους τόσο λόγω του πρωταγωνιστικού ρόλου που παίζουν στα fashion trends, όπως η τάση της ήσυχης πολυτέλειας, η οποία έχει κερδίσει την προσοχή των fashion it girls και των fashion lovers με αποτέλεσμα τόσο τα street style looks όπως και η γκάμα επιλογών μας στην αγορά, να μας προσφέρουν την έμπνευση αλλά και τα fashion items που ταιριάζουν περισσότερο στο στιλ και την γκαρνταρόμπα μας. Ένα ακόμη trend που επικρατεί είναι αναμφίβολα η τάση του έντονου κόκκινου. Το δυναμικό και θηλυκό αυτό χρώμα μπορούμε να το φορέσουμε σε total looks όπως επίσης και ως pop of color στις εμφανίσεις μας εντάσσοντας το έτσι με αρμονία σε κάθε μας σύνολο.

Μία ακόμη τάση που μπορεί να τη θεωρούμε bold, όμως η αλήθεια είναι πως με το σωστό styling combo μπορεί κι αυτή να υιοθετηθεί από την κάθε γυναίκα με αρμονία στο στιλ της, είναι η statement τάση των metallics. Τα μεταλιζέ fashion items που επικρατούν είναι αυτά που έχουν ασημένια απόχρωση και μπορούμε είτε να επιλέξουμε metallic κομμάτια είτε metallic αξεσουάρ εντάσσοντας έτσι την τάση στις εμφανίσεις μας κρατώντας μία τσάντα ή φορώντας ένα μεταλιζέ ζευγάρι παπούτσια.

Η Mango, στη νέα της συλλογή παρουσίασε το νέο hot styling combo το οποίο μπορεί να ενταχθεί στα outfits γυναικών με διαφορετικό στιλ. Το εν λόγω styling combo μας προτείνει να προτιμήσουμε metallics κομμάτια και να τα συνδυάσουμε με πλεκτά fashion items τα οποία έχουν έντονα χρώματα ή παστέλ αποχρώσεις. Πράσινο, ροδακινί, κόκκινο, λιλά, γαλάζιο ή ροζ παστέλ είναι κάποιες από τις επιλογές που προτείνει το brand για να συνδυαστούν με metallic παντελόνια, φούστες αλλά και μποτάκια.

Στη συλλογή της Mango ανακαλύψαμε το hot style combo για τις γιορτές - αλλά και για όλο τον χειμώνα

Μερικά κομμάτια από τη συλλογή Colour Pop της Mango

Πουλόβερ πλεκτό στρογγυλή λαιμόκοψη, Mango

Πουλόβερ πλεκτό γιακάς V, Mango

Φούστα midi μεταλιζέ, Mango

Παντελόνι wideleg μεταλιζέ, Mango

Μποτάκι δέρμα τακούνι kitten, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ