Follow us

Υπάρχει ένα αξεσουάρ που φορούν όλες οι fashionistas τον χειμώνα | Θα το βρεις στη ντουλάπα του συντρόφου σου

Το αξεσουάρ που φορούν όλες οι fashionistas φέτος τον χειμώνα.

trend Splash News / Ideal Image

Ο ρόλος των αξεσουάρ είναι γνωστός σε όλες μας. Είναι οι πινελιές που κάνουν μία εμφάνιση πιο ενδιαφέρουσα, πιο ιδιαίτερη, ενώ πολλές φορές αναλαμβάνουν τον ρόλο του πρωταγωνιστή και είναι εκείνα που τραβούν τα βλέμματα. Εκτός από τις τσάντες και τα παπούτσια, τα μαντήλια και τα κοσμήματα, υπάρχει ένα ακόμα αξεσουάρ που όπως φαίνεται έχει κερδίσει την προσοχή των fashionistas.

Ο λόγος για ένα διαχρονικό και πολύ cool headpiece, το καπέλο jockey, που τους τελευταίους μήνες έχει αναδειχθεί ως ένα από τα micro trends που αγαπούν οι influencers της μόδας. Αυτό το στιλ καπέλου, βέβαια δεν είναι μία νέα προσθήκη στον κόσμο του στιλ, ενώ ανήκει στην κατηγορία των αξεσουάρ που μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές του χρόνου. Ωστόσο, διάσημες fashionistas και top models όπως η Elsa Hosk, η Emili Sindlev, η Annabel Rosendahl και η Pernille Teisbaek έχουν ξεκινήσει να δείχνουν ολοένα και περισσότερο την προσοχή τους σε αυτό το τόσο ιδιαίτερο και διαχρονικό αξεσουάρ.

Διαβάστε Επίσης

Εάν είσαι κάπως διστακτική ως προς το styling, τα looks των fashion expers θα σε πείσουν πως δεν είναι και τόσο δύσκολο να προσθέσεις το εν λόγω καπέλο στα casual σύνολά σου. Για αρχή, μπορείς να επενδύσεις σε ένα καπέλο jockey σε basic απόχρωση όπως το μαύρο, το μπεζ και το μπορντό ή ακόμα και α δανειστείς κάποιο από τον αδερφό, τον σύντροφο ή ακόμα και από τον μπαμπά σου, σε περίπτωση που έχει στη συλλογή σου. Εάν και εφόσον σου αρέσει και σου ταιριάζει, μπορείς να πειραματιστείς ακόμα περισσότερο, με καπέλα jockey σε έντονα χρώματα όπως το πράσινο και το κόκκινο ή ακόμα και σε εμπριμέ μοτίβα. Σε κάθε περίπτωση, θα παρατηρήσεις πως ακόμα και ένα τόσο basic αξεσουάρ όπως αυτό το καπέλο μπορεί να μεταμορφώσει αμέσως ακόμα και το πιο απλό look.

Το αγαπημένο αξεσουάρ των fashionistas

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ