Follow us

Εάν αγαπάς το athleisure στιλ, αυτά τα tips θα σε βοηθήσουν να το αναβαθμίσεις

Το athleisure στιλ πρωταγωνιστεί στο street style.

athleisure Pixel Formula

Τα τελευταία χρόνια, το athleisure στιλ πρωταγωνιστεί στο street style και το επιλέγουν πολύ συχνά οι fashionistas για την καθημερινότητά τους. Άλλωστε, ο εν λόγω τρόπος ντυσίματος συνδυάζει την άνεση με την πρακτικότητα, συνεπώς είναι ιδανικός για τις ημέρες που θέλεις να νιώθεις κομψή. Αρκεί να γνωρίζεις πως θα αναβαθμίσεις ένα αθλητικό casual σύνολο.

Συνδύασε τα με casual ρούχα

Πλέον, τα αθλητικά ρούχα δεν περιορίζονται αποκλειστικά στις προπονήσεις, αλλά είναι ιδανικά για κάθε casual εμφάνιση. Αυτό που θα κάνει ένα athleisure look ακόμα πιο κομψό λοιπόν είναι να συνδυάσετε αθλητικά κομμάτια με casual ρούχα όπως το tailored παλτό, το σακάκι, αλλά και αξεσουάρ όπως εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου και τσάντες.

Οι μπλούζες φούτερ πρωταγωνιστούν στο street style

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει μία μπλούζα φούτερ. Το εν λόγω top συνεχίζει να απασχολεί τον κόσμο της μόδας και να πρωταγωνιστεί στο street style. Σε ένα athleisure σύνολο, η μπλούζα φούτερ μπορεί εύκολα να φορεθεί με διάφορους τρόπους. Προτείνουμε να τη συνδυάσεις με ένα κολάν ή ένα εξίσου αθλητικό bottom, κάντε layering φορώντας ένα πουκάμισο ή μία μπλούζα ζιβάγκο και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ σύγχρονο.

Μην ξεχνάς τα αξεσουάρ

Όταν το athleisure στιλ αφορά στο γυμναστήριο, τα αξεσουάρ μοιάζουν κάπως περιττά. Όταν πρόκειται όμως για τα athleisure σύνολα που φοράς στην καθημερινότητα, τότε τα αξεσουάρ είναι αναπόσπαστο κομμάτι του look σας. Ένα καπέλο, bucket ή jockey, ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια, ακόμα και οι κάλτσες μπορούν να μεταμορφώσουν ένα σύνολο.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ