Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα συνδύασε δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις του 2024 σε ένα βραδινό look

Πώς συνδύασε η Χριστίνα Μπόμπα τις τάσεις του 2024 σε ένα look

Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Οι τάσεις που πρωταγωνιστούν τη φετινή χρονιά έχουν πολλά από τα στοιχεία της χρονιάς που μας πέρασε, το 2023, ενώ τα trends του 2024 συνδυάζονται άψογα με εκείνες που μας φέρνει η χρονιά που πέρασε. Το quiet luxury trend έχει αρχίσει να μας απασχολεί από το καλοκαίρι του 2023 και εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο δίνοντας βέβαια τα ηνία και σε άλλες επικρατούσες τάσεις. Η τάση του έντονου κόκκινου, που εμφανίστηκε στις αρχές του φθινοπώρου του 2023, μας προτείνει να εντάξουμε στις εμφανίσεις μας όπως και στην γκαρνταρόμπα μας, fashion items κάθε είδους στην bold αυτή απόχρωση.

Με το κόκκινο χρώμα μπορούμε να δημιουργήσουμε εξίσου minimal όπως και statement looks ανάλογα με το πώς θα επιλέξουμε να το συνδυάσουμε και να υιοθετήσουμε την τάση. Μπορούμε να επιλέξουμε ένα fashion item σε έντονο κόκκινο χρώμα για να εντάξουμε διακριτικά το trend στα looks μας είτε να δημιουργήσουμε ένα total red look για μία bold εμφάνιση. Πέρα από την τάση του έντονου κόκκινου όπως και την quiet luxury τάση, ένα ακόμη trend που πρόκειται να μας απασχολήσει το 2024 είναι το λεοπάρ pattern.

Το λεοπάρ πρόκειται να το δούμε, και να το φορέσουμε, σε παλτό, φορέματα και κασκόλ, με τη faux fur γούνα να επικρατεί προς το παρόν στα looks των πιο ενημερωμένων fashionistas. Η Χριστίνα Μπόμπα συνδύασε με επιτυχία δύο από τις επικρατέστερες, και περισσότερο bold, τάσεις του 2024, το έντονο κόκκινο με το λεοπάρ.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε να φορέσει ένα mini φόρεμα σε έντονο κόκκινο χρώμα το οποίο συνδύασε με maxi faux fur παλτό με leopar print από τη limited collection της Vassia Kostara. Το look της ολοκλήρωσε με sheer μαύρο καλσόν και εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Δες την εμφάνισή της

Η Χριστίνα Μπόμπα συνδύασε δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις του 2024 σε ένα βραδινό look

Get the look

Faux fur με λεοπάρ print, Vassia Kostara

Ζέρσεϊ φόρεμα, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ