Follow us

Ξέχνα τα skinny jeans | Αυτό είναι το denim παντελόνι που πρωταγωνιστεί το 2024

Το 2024 τα skinny denim παντελόνια δεν είναι αυτά τα οποία προτείνονται

Ξέχνα τα skinny jeans | Αυτό είναι το denim παντελόνι που πρωταγωνιστεί το 2024 Splash News / Ideal Images

Η αναζήτηση του τέλειου τζιν παντελονιού είναι μια συνεχής διαδικασία ειδικά εάν αναλογιστεί κανείς πως οι γραμμές των τζιν παντελονιών που είναι επίκαιρες συνεχώς αλλάζουν και ανανεώνονται. Την περσινή σεζόν είδαμε τα skinny jeans να επανέρχονται στις τάσεις της μόδας με πολλές fashionistas να τα επιλέγουν για τις ενημερωμένες και stylish εμφανίσεις τους.

Το 2024 όμως τα skinny denim παντελόνια δεν είναι αυτά τα οποία προτείνονται καθώς μια περισσότερο άνετη version τους είναι αυτή η οποία πρωταγωνιστεί στα denim trends. Τα loose, baggy και slouchy denim παντελόνια είναι αυτά τα οποία ξεχωρίζουν τη φετινή χρονιά με το στιλ των late 90s να είναι αυτό που προτείνεται. Τα wide leg τα loose fit και τα slouchy denim παντελόνια είναι αυτά τα οποία θεωρούνται must have σε κάθε ενημερωμένη γκαρνταρόμπα, με την άνεση και τους extra στιλιστικούς πόντους να υπόσχονται σε όποια τα προτιμήσει.

Μπορεί η γραμμή να κάνει come back από τα 90s, τα styling combos όμως τα οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε μπορούν να είναι απόλυτα ενημερωμένα, μοντέρνα όπως και επίκαιρα και να συμβαδίζουν απόλυτα με την εποχή που διανύουμε. Οι fashionistas έχουν ήδη εντάξει στις εμφανίσεις τους το άνετο denim παντελόνι χαρίζοντας μας έμπνευση για το πως να το εντάξουμε κι εμείς κομψά και stylish στα looks μας.

Τα σύνολα που μας χαρίζουν έμπνευση










Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ