Follow us

Η Δούκισσα Νομικού αποδεικνύει πως με ένα leather παντελόνι μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα chic look

Το κομψό χειμερινό look της Δούκισσας Νομικού με ένα leather παντελόνι

Δούκισσα Νομικού Instagram

Είναι αρκετές οι τάσεις της μόδας τις οποίες μπορούμε να υιοθετήσουμε με ευκολία και να τις εντάξουμε στα looks μας όποιο κι αν είναι το στιλ μας. Η quiet luxury τάση, η τάση του έντονου κόκκινου και τα micro trends τους, είναι δυο χαρακτηριστικές τάσεις που μπορούν να υιοθετηθούν εύκολα από κάθε γυναίκα τόσο λόγω της ουδετερότητας τους όσο και λόγω του ότι μας προσφέρουν την ευελιξία να τις προσαρμόσουμε στο στιλ μας.

Στις περισσότερο bold τάσεις της χρονιάς θα εντάσσαμε αναμφίβολα την statement τάση των metallics όπως και την έντονη αλλά κλασική τάση των leather pieces. Κι ενώ μπορεί κάποια leather κομμάτια να είναι πάντοτε επίκαιρα και να θεωρούνται διαχρονικά, όπως ένα leather jacket ή όπως τα leather αξεσουάρ όπως μια τσάντα ή ένα ζευγάρι παπούτσια, φέτος παρατηρούμε τα leather κομμάτια να επικρατούν σε περισσότερες από μια fashion κατηγορία όπως σε φούστες, φορέματα, κολάν, blazers όπως και παντελόνια.

Και ενώ μπορεί σε κάποια είδη στιλ εκ πρώτης όψεως να μην ταιριάζει ένα leather item στα looks τους, με το σωστό styling μπορούμε να καταφέρουμε να το εντάξουμε με αρμονία αλλά και με έναν elegant τρόπο.

Σε πρόσφατη εμφάνιση της, η Δούκισσα Νομικού απέδειξε πως μπορούμε να υιοθετήσουμε την leather τάση με κομψότητα και να δημιουργήσουμε ένα chic minimal look. Συγκεκριμένα, η Δούκισσα Νομικού επέλεξε να δημιουργήσει ένα two tone σύνολο το οποίο αποτελούταν από leather παντελόνι μαύρου χρώματος και λευκό πουλόβερ. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με λευκό πανωφόρι και λευκό τσαντάκι ώμου.

Δες την εμφάνισή της

Get the look

Ψηλόμεσο κολάν με υφή δέρματος, Zara

Παντελόνι μεσαίος καβάλος δερμάτινη όψη, Mango

Παντελόνι με ειδική επεξεργασία, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ