Follow us

8 κομμάτια που ξεχωρίσαμε από την ανοιξιάτικη συλλογή της Zara

Τα ανοιξιάτικα κομμάτια που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου

8 κομμάτια που ξεχωρίσαμε από την ανοιξιάτικη συλλογή της Zara Splash News / Ideal Images

Κάθε εποχή του χρόνου, όταν πλησιάζουμε προς το τέλος της, ξεκινάμε να αναλογιζόμαστε ποια είναι τα κομμάτια με τα οποία θέλουμε να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας έτσι ώστε να εισέλθουμε στη νέα σεζόν με ανανεωμένη διάθεση όπως και ανανεωμένες στιλιστικά. Κάθε γυναίκα γνωρίζει ποιες είναι οι "ελλείψεις” της συλλογής της όπως και ποια είναι τα key items τα οποία θα αναδειχθούν στα staples της γκαρνταρόμπας της την εν λόγω εποχή.

Μπορεί αυτό το διάστημα να διανύουμε κάποιες από τις πιο κρύες ημέρες του χειμώνα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως χρειάζεται να σταματήσουμε να εξοπλίζουμε την ανοιξιάτικη συλλογή μας με σημαντικές ανοιξιάτικες προσθήκες που αναμφίβολα μόλις ξεκινήσει η ανοιξιάτικη περίοδος, θα αισθανόμαστε χαρούμενες που είχαμε ήδη προνοήσει.

Την άνοιξη αφήνουμε στην άκρη τις σκουρόχρωμες αποχρώσεις και επενδύουμε σε πολύχρωμα και ανοιχτόχρωμα κομμάτια τα οποία αναδεικνύουν την αναβαθμισμένη και ηλιόλουστη διάθεση μας. Τα brands στα οποία στρεφόμαστε έχουν ήδη ξεκινήσει να παρουσιάζουν ανοιξιάτικα fashion pieces, βοηθώντας μας να εντάξουμε από τώρα τις σημαντικές προσθήκες της επικείμενης εποχής στην γκαρνταρόμπα μας. Για την Άνοιξη 2024, τα brands προτείνουν χρώμα όπως και απλές αλλά ενδιαφέρουσες γραμμές, που μπορούν να μας εξυπηρετήσουν σε αρκετές περιστάσεις της καθημερινότητας μας.

Στη νέα συλλογή της Zara ξεχωρίσαμε τα ανοιξιάτικα κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσεις έτσι ώστε να είσαι στιλιστικά προετοιμασμένη για την ανοιξιάτικη season.

Τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε

Μπλούζα με βολάν και ρέλια, Zara

Midi φούστα πλισέ σατινέ, Zara

Παλτό από μαλλί, Zara

Πλεκτή μπλούζα με κοσμήματα στον γιακά, Zara

Παντελόνι καμπάνα, Zara

Midi φόρεμα σατινέ με σούρα, Zara

Blazer με μανίκι που μαζεύεται, Zara

Ψηλόμεσο τζιν wide leg, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ