Follow us

Η Δούκισσα Νομικού με τις μπότες που μπορείς να φορέσεις με τα χειμερινά αλλά και με τα ανοιξιάτικα σύνολα σου

Οι μπότες που μπορείς να φορέσεις με ή χωρίς καλσόν με στιλιστική ευκολία

Η Δούκισσα Νομικού με τις μπότες που μπορείς να φορέσεις με τα χειμερινά αλλά και με τα ανοιξιάτικα σύνολα σου Instagram

Όσο πλησιάζουμε προς την ανοιξιάτικη σεζόν του χρόνου τόσο περισσότερο αρχίζουμε να αναζητάμε όχι μόνο τα κομμάτια τα οποία θα γίνουν τα staples της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας μας, αλλά και εκείνα που θα μας διευκολύνουν να διανύσουμε ομαλά και με στιλ τη μεταβατική περίοδο από τον χειμώνα στην άνοιξη. Αναμφίβολα με το που ξεκινήσει ημερολογιακά η εποχή της άνοιξης δεν πρόκειται να αλλάξουμε δραματικά τα σύνολα μας, εντάσσοντας μόνο ανοιξιάτικα items στις εμφανίσεις μας, αλλά θα προσπαθήσουμε αργά και σταδιακά να ισορροπήσουμε ανάμεσα στις δυο εποχές έως ότου ο καιρός μας επιτρέψει να υιοθετήσουμε ένα απόλυτα spring look.

Πέρα από τα πανωφόρια τα οποία θα είναι από τα πρώτα pieces που θα σημάνουν την αλλαγή της εποχής, τα παπούτσια που θα επιλέξουμε πρόκειται να παίξουν κυρίαρχο ρόλο στη διαμόρφωση του στιλ μας. Για τη μεταβατική περίοδο που πρόκειται να διανύσουμε, σημαντικό είναι, να έχουμε στη συλλογή μας παπούτσια τα οποία μπορούμε να συνδυάσουμε τόσο με τα χειμερινά σύνολα μας όσο και με τα ανοιξιάτικα. Και ενώ μπορεί οι περισσότερες να σκεφτόμαστε τις πιο basic επιλογές μας σε ανοιξιάτικα παπούτσια για τη μεταβατική αυτή περίοδο, όπως sneakers, μπαλαρίνες και loafers, ένα ζευγάρι μπότες μπορεί επίσης να μας εξυπηρετήσει αρκεί να το εντάξουμε στις εμφανίσεις μας με το σωστό styling, να είναι κατασκευασμένες από το κατάλληλο υλικό αλλά και να έχουν ένα χρώμα που εντάσσεται εύκολα στην ανοιξιάτικη χρωματική παλέτα.

Για παράδειγμα το suede ύφασμα είναι μια επιλογή που θα μας δυσκολέψει περισσότερο όπως και το μαύρο χρώμα ενώ ένα ζευγάρι μπότες στις αποχρώσεις του καφέ όπως chocolat, camel και nude είναι ευκολότερο να ενταχθούν σε ένα ανοιξιάτικο αλλά και μεταβατικό outfit. Αυτό μπορεί να συμβεί τόσο λόγω του ότι συνδυάζονται με μεγαλύτερη ευκολία με τις ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις που επιλέγουμε την άνοιξη όσο και λόγω του ότι μπορούμε να τις φορέσουμε με αλλά και χωρίς καλσόν.

Ένα ζευγάρι μπότες που είναι ιδανικές για αυτή την περίοδο που πρόκειται να διανύσουμε οσονούπω, επέλεξε η Δούκισσα Νομικού. Συγκεκριμένα, η Δούκισσα Νομικού επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι leather knee rise μπότες σε καφέ απόχρωση οι οποίες έχουν χρυσή αγκράφα και midi χοντρό τακούνι από την Envie Shoes. Τις κομψές μπότες συνδύασε με ένα look σε παρόμοιες αποχρώσεις το οποίο αποτελούταν από καμηλό mini φούστα, λευκό πουκάμισο και καρό σακάκι.

Τις συγκεκριμένες μπότες μπορείς να τις συνδυάσεις τόσο με denim φορέματα και φούστες, με floral patterns, με mini, midi και maxi φούστες όπως και με αέρινα φορέματα για ανοιξιάτικα looks.

Δες την εμφάνισή της


Οι μπότες από την Envie Shoes

Η Δούκισσα Νομικού με τις μπότες που μπορείς να φορέσεις με τα χειμερινά αλλά και με τα ανοιξιάτικα σύνολα σου
Riding knee high boots, Envie Shoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ