Follow us

Μαίρη Συνατσάκη | Πώς επέλεξε να εντάξει μία από τις δημοφιλέστερες απόχρωσεις της άνοιξης στο outfit της

Ο stylish τρόπος που υιοθέτησε το color trend της σεζόν

Μαίρη Συνατσάκη @mairiboo

Κάθε σεζόν έχει διάφορες τάσεις οι οποίες προτείνονται αλλά και επικρατούν ενώ σχεδόν πάντοτε ανάμεσα τους υπάρχουν και συγκεκριμένες αποχρώσεις οι οποίες αποτελούν τα color trends της εποχής. Για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας2 2023-2024 οι γήινες και οι ουδέτερες αποχρώσεις που ταιριάζουν στην quite luxury αισθητική ήταν αυτές που έπαιξαν τον κυρίαρχο ρόλο στα looks μας ενώ ο πρωταγωνιστής - color splash της σεζόν ήταν αναμφίβολα το fiery red. Το έντονο κόκκινο προστέθηκε στις χειμερινές εμφανίσεις μας με ευκολία καθώς κάθε είδους ρουχισμού όπως και αξεσουάρ στο bold χρώμα μας εξυπηρετούσε στο να εντάξουμε την τάση αρμονικά στα σύνολα μας ανάλογα με το πως ταιριάζει στο στιλ της κάθε γυναίκας.

Για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024, ανάμεσα σε άλλες προτάσεις, μία απόχρωση η οποία πρόκειται να φορεθεί και να μας απασχολήσει στιλιστικά ιδιαίτερα είναι η παστέλ απόχρωση pistachio (φιστικί). Ο συγκεκριμένος τόνος της ανοιχτόχρωμης αυτής πράσινης απόχρωσης είναι σύνηθες να προτιμάται κατά τους ανοιξιάτικους μήνες, όπως κι άλλες pal αποχρώσεις, βοηθώντας μας να εντάξουμε με ήπιο τρόπο τα χρώματα στα σύνολα μας πριν προτιμήσουμε τα έντονα χρώματα που μας ανεβάζουν τη διάθεση το καλοκαίρι.

Οι οίκοι μόδας έχουν ήδη προτείνει τις color trend αποχρώσεις της άνοιξης και πέρα από το pistachio προτείνονται επίσης το light blue όπως και το latte & butter yellow. Μία από τις δημοφιλέστερες αποχρώσεις της άνοιξης, τη φιστικί, επέλεξε η Μαίρη Συνατσάκη σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της.

Συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη στην πρωινή έξοδο της διάλεξε μία loose ζιπ κιλότ σε φιστικί απόχρωση την οποία συνδύασε με μαύρο top. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με leather jacket σε μαύρο χρώμα, biker boots, μαύρο leather καπέλο και cross body bag.

Δες την εμφάνισή της

Μαίρη Συνατσάκη | Πώς επέλεξε να εντάξει μία από τις δημοφιλέστερες απόχρωσεις της άνοιξης στο outfit της

Κομψό παντελόνι, H&M

Ίσιο παντελόνι, Zara

Παντελόνι wideleg χαμηλόμεσο, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ