Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Ο ανοιξιάτικος τρόπος που φόρεσε ένα κολάν σε πρωινή εμφάνιση

Ο stylish τρόπος που συνδύασε η Χριστίνα Μπόμπα το αθλητικό της κολάν

Η Χριστίνα Μπόμπα προτείνει πώς να φορέσεις ένα φόρεμα όταν κάνει τόσο κρύο Instagram

Εάν πριν από μερικά χρόνια μας έλεγαν ότι το κολάν το οποίο φοράμε στο γυμναστήριο και μέσα στο σπίτι θα είναι το go to item όταν επιθυμούμε να δημιουργήσουμε ένα άνετο σύνολο τόσο στο γραφείο, το brunch, τα ψώνια και άλλες περιστάσεις όπου η άνεση και η ευελιξία κινήσεων είναι η βασική προτεραιότητα του look μας, μπορεί να μην το πιστεύαμε. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να μοιράζουμε τις άνετες εμφανίσεις φορώντας είτε κολάν είτε φόρμες η αλήθεια όμως είναι πως ένα κολάν είναι πολύ ευκολότερο να συνδυαστεί με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας όπως και να μας προσφέρει ένα look για τις περισσότερες ώρες της ημέρας ειδικά με ένα προσεγμένο styling.

Τα κολάν μπορούν να συνδυαστούν με οτιδήποτε μπορούμε να συνδυάσουμε ένα παντελόνι, δίνοντας του όμως μια περισσότερο casual πινελιά και σε εμάς μια αδιαμφισβήτητη άνεση και ευελιξία κινήσεων.

Για μία άνετη και stylish πρωινή εμφάνιση, η οποία μας χαρίζει fashion inspo, η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο κολάν και να το συνδυάσει με ένα cropped puffer σε γκρι χρώμα. Το look της ολοκλήρωσε με μποτάκια All Star σε μαύρο χρώμα, ένα απόλυτα ανοιξιάτικο ζευγάρι παπούτσια και μαύρο jockey hat.

Δες την εμφάνισή της

Χριστίνα Μπόμπα | Ο ανοιξιάτικος τρόπος που φόρεσε ένα κολάν σε πρωινή εμφάνιση

Πώς έχει επιλέξει να φορέσει ένα κολάν



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ