Follow us

Μπέττυ Μαγγίρα | Προτείνει πως να φορέσεις με stylish ανοιξιάτικο τρόπο ένα cardigan

Το ανοιξιάτικο σύνολο της Μπέττυς Μαγγίρα που θέλουμε να αντιγράψουμε

Μπέττυ Μαγγίρα | Προτείνει πως να φορέσεις με stylish ανοιξιάτικο τρόπο ένα cardigan Instagram

Κάποια κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας τα έχουμε ταυτίσει με συγκεκριμένες εποχές και τα συνδυάζουμε με κομμάτια της εκάστοτε εποχής. Τα περισσότερα πλεκτά της συλλογής μας έχουμε ως δεδομένο ότι η εποχή στην οποία τα φοράμε είναι ο χειμώνας, αυτό ισχύει όμως για εκείνα τα οποία είναι χοντρής πλέξης και μας προσφέρουν τη ζεστασιά που χρειαζόμαστε. Τα πιο λεπτά πλεκτά της γκαρνταρόμπας μας όπως και τα cardigans μας δίνουν τη δυνατότητα, με το κατάλληλο styling, να τα συνδυάσουμε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε στιλιστικά κι άλλες εποχές του χρόνου.

Τα cardigans συγκεκριμένα, μας προσφέρουν γκάμα επιλογών όσον αφορά το styling τους το φθινόπωρο, τον χειμώνα όπως και την άνοιξη. Την εποχή της άνοιξης μπορούμε να διαλέξουμε cardigans λεπτής πλέξης τα οποία θα συνδυάσουμε με tops ή πουκάμισα, φούστες και denim παντελόνια, για ένα απόλυτα ανοιξιάτικο look έχοντας ταυτόχρονα την ασφάλεια ενός πλεκτού σε περίπτωση που η θερμοκρασία υποχωρήσει και το χρειαστούμε.

Η Μπέττυ Μαγγίρα δημιούργησε ένα ανοιξιάτικο look φορώντας ένα cropped cardigan αποδεικνύοντας τους στιλιστικούς πόντους που μπορεί να μας χαρίσει ένα cardigan στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας. Συγκεκριμένα, η Μπέττυ Μαγγίρα επέλεξε να φορέσει ένα capri denim παντελόνι σε σκούρα μπλε απόχρωση το οποίο συνδύασε με μαύρο crop top και ριγέ cropped cardigan μαύρου χρώματος με πράσινες ρίγες. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνες pointy slingback γόβες.

Δες την εμφάνισή της


Get the look

Σακάκι με πλεξίδες, Zara

Slim Mom High Ankle Jeans, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ