Follow us

Οι 5 midi φούστες από τη Marks & Spencer που θα φοράς τους επόμενους μήνες

Οι φούστες που θα ανανεώσουν την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου

Οι 5 midi φούστες από τη Marks & Spencer που θα φοράς στο repeat τους επόμενους μήνες Splash News / Ideal Images

Μπορεί τα παντελόνια να είναι η go to επιλογή μας τις περισσότερες ημέρες, η αλήθεια όμως είναι πως οι περισσότερες γυναίκες επιθυμούμε να έχουμε στο μυαλό μας, και στην γκαρνταρόμπα μας, σύνολα με φούστες έτσι ώστε κάποιες ημέρες και σε συγκεκριμένες περιστάσεις να μπορούμε να δημιουργούμε θηλυκά looks που ταυτόχρονα θα αρμόζουν στο στιλ μας, στην περίσταση όπως και στην εποχή. Η γκάμα επιλογών που μας προσφέρεται σε φούστες είναι μεγάλη τόσο σε χρώματα όσο και σε υφάσματα και υφές.

Mini, midi και maxi μήκη μπορούν να μας εξυπηρετήσουν στο να δημιουργήσουμε θηλυκά σύνολα. Μία midi φούστα όμως, είναι μία ιδανική επιλογή για την άνοιξη έτσι ώστε να μπορούμε να δημιουργήσουμε elegant και girly outfits με μεγαλύτερη ευκολία. Μπορούμε να τη συνδυάσουμε με πουκάμισα, tops, cardigans και να δημιουργήσουμε ένα άνετο και αέρινο look το οποίο θα ταιριάζει στο στιλ μας.

Στη συλλογή παρακάτω ξεχωρίσαμε πέντε midi φούστες από την Marks & Spencer τις οποίες θα μπορείς να φοράς καθημερινά και σε κάθε περίσταση. Φόρεσε μία midi φούστα στις day to night εμφανίσεις σου από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ σε μία casual έξοδο σου.

Οι φούστες από τη Marks & Spencer που ξεχωρίσαμε

Μίντι-μάξι σατέν ίσια φούστα με σκίσιμο πίσω, Marks & Spencer

Μίντι φούστα με μεγάλες τσέπες, Marks & Spencer

Μίντι-μάξι τζιν κλος φούστα, Marks & Spencer

Μίντι σατέν φούστα σε γραμμή Α, Marks & Spencer

Μίντι-μάξι πλισέ φούστα, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ