Follow us

Τα must have κομμάτια που θα σε κάνουν να νιώσεις η πιο κομψή fashionista φέτος την άνοιξη

Η νέα συλλογή της Helmi πρόκειται να ικανοποιήσει ακόμα και την πιο απαιτητική fashionista.

anoixi Splash News / Ideal Image

Η άνοιξη είναι προ των πυλών και η ανάγκη μας για στιλιστική ανανέωση είναι γεγονός. Ποιος είναι ο στόχος μας; Να δημιουργήσουμε μία καλά ενημερωμένη γκαρνταρόμπα που αποτελείται από ρούχα που συνδυάζουν την άνεση, τη διαχρονική κομψότητα, αλλά και το μοντέρνο στιλ. Κάπως έτσι, θα μπορούμε να δημιουργήσουμε τις πιο chic εμφανίσεις, όποιο κι αν είναι το dress code, όποια κι αν είναι η περίσταση.

Πολύτιμη βοήθεια στην εν λόγω διαδικασία ανανέωσης του προσωπικού μας στιλ είναι οι νέες συλλογές των ελληνικών brands, όπως η Helmi, που κάθε φορά φροντίζει να μας προσφέρει ρούχα που πρόκειται να κρατήσουμε στη γκαρνταρόμπα μας για πολλά χρόνια.

Σε μία προσπάθεια να σε βοηθήσουμε να δημιουργήσεις τη δική σου ανοιξιάτικη shopping list με όλα τα ρούχα που θα χρειαστεί να έχεις στη γκαρνταρόμπα για τους επόμενους μήνες, συγκεντρώσαμε παρακάτω κάποια από τα must have.

#1 Κοστούμι

Η λίστα λοιπόν ξεκινά με τα κοστούμια, η στιλιστική αξία των οποίων είναι αδιαμφισβήτητη. Προτείνουμε να ξεκινήσεις τη συλλογή σου με ένα κοστούμι σε ουδέτερη απόχρωση όπως το λευκό, που μπορείς να φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ. Στη συνέχεια, και εφόσον επιθυμείς να εξελίξεις περισσότερο το στιλ σου, αξίζει να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου ένα κοστούμι με κάθετες ρίγες που πρωταγωνιστεί στο ανοιξιάτικο street style. Το μεγάλο πλεονέκτημα με τα κοστούμια είναι πως έχεις ένα έτοιμο outfit χωρίς να σκεφτείς ιδιαιτέρως το styling, αλλά και πως μπορείς να τα φορέσεις τόσο ως σετ όσο και ξεχωριστά.

#2 Φορέματα

Επόμενη προσθήκη στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα είναι τα φορέματα. Ξεκίνα τη συλλογή σου με φορέματα σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το μπεζ και στη συνέχεια εμπλούτισε περισσότερο τη ντουλάπα σου με εντυπωσιακά εμπριμέ μοτίβα που θα σε κάνουν να νιώθεις καλοντυμένη σε κάθε περίσταση.

#3 Τα απαραίτητα παντελόνια

Στη λίστα με τα απαραίτητα παντελόνια της άνοιξης ανήκουν αρχικά τα τζιν παντελόνια. Διαχρονικό και η επιτομή του casual dressing, ένα τζιν παντελόνι που ταιριάζει τέλεια στη σιλουέτα σου πρόκειται να αναδειχθεί ως πρωταγωνιστής της καθημερινής "στολής" σου. Τα tailored παντελόνια επίσης, σε μαύρο και λευκό χρώμα είναι άκρως απαραίτητα, αφού έχουν την ικανότητα να αναβαθμίζουν αμέσως ένα look. Επίσης, μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ με ποικίλους τρόπους.

Ανακάλυψε όλη τη νέα συλλογή της Helmi στα φυσικά καταστήματα που θα βρεις εδώ και στο e-shop https://www.helmi.gr/

Facebook: @HelmiClothes

Instagram: @helmiclothes

Editor's Picks

Oversized ριγέ σακάκι Helmi

Ριγέ φαρδύ παντελόνι με πιέτες μπροστά Helmi

Μακρύ φόρεμα με μαο λαιμόκοψη Helmi

Πανωφόρι κοντό Zoe Black Helmi

Πουκάμισο με άνετη γραμμή Zoe Black Helmi

Εμπριμέ μίντι φόρεμα Helmi

Παντελόνι μακρύ με πιέτα και πλαϊνές τσέπες Helmi

Oversized σακάκι με πέτο και χαμηλό κούμπωμα Helmi

Παντελόνι με ίσια γραμμή και τσάκιση Helmi

Εβαζέ μακριά φούστα Helmi

Πανωφόρι κοντό με γιακά και εξωτερικές τσέπές Zoe Black Helmi

Παντελόνι τζιν Helmi

Εμπριμέ ασύμμετρο πουκάμισο Helmi

Μακρύ παντελόνι με φαρδύ μπατζάκι Helmi

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ