Follow us

Κλέλια Ανδριολάτου | Το αξεσουάρ που προτιμά όλο και συχνότερα είναι το αγαπημένο των chic fashionistas

Το hot αξεσουάρ που προτιμούν οι πιο ενημερωμένες fashionistas τη φετινή άνοιξη

Κλέλια Ανδριολάτου Instagram

Κάθε εποχή της σεζόν υπάρχουν trends τα οποία πρωταγωνιστούν, trends τα οποία κάποια ταιριάζουν περισσότερο και κάποια λιγότερο στο προσωπικό μας στιλ. Οι τάσεις που αφορούν τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, εξετάζουμε το εάν ταιριάζουν στο στιλ μας ή όχι και αναλόγως τις εντάσσουμε ή τις προσπερνάμε. Οι τάσεις όμως που πρωταγωνιστούν στα αξεσουάρ, σκοπό έχουν να εμπλουτίσουν το σύνολο μας, βοηθώντας μας να εκφράσουμε περισσότερο το στιλ μας.

Διαβάστε Επίσης

Τα trends που αφορούν τα αξεσουάρ είναι περισσότερο εύκολο να τα εντάξουμε στις εμφανίσεις μας όπως και να τα προσαρμόσουμε στις ανάγκες μας αλλά και το γούστο μας. Το επίκαιρο και απόλυτα θηλυκό trend που βλέπουμε να προτιμούν οι ενημερωμένες fashionistas είναι τα headbands ή αλλιώς οι κορδέλες μαλλιών. Το sleek και απόλυτα stylish αυτό αξεσουάρ προτιμάται τόσο σε πρωινές όσο και σε βραδινές εμφανίσεις ενώ ταιριάζει υπέροχα με κάθε είδους στιλ, minimal ή maximal, χαρίζοντας μας 60s Brigitte Bardot vibes.

Η Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία συχνά προτιμά τα αξεσουάρ μαλλιών στις εμφανίσεις της, σε δύο πρόσφατα looks επέλεξε το μαύρο headband που προτιμούν οι fashion lovers ενώ με τις εμφανίσεις της αποδεικνύει την ευελιξία μίας μαύρης κορδέλας μαλλιών, σε πρωινές αλλά και σε βραδινές περιστάσεις.

Δες τις εμφανίσεις της

Κλέλια
Κλέλια

Πώς φοράνε μία headband οι fashionistas


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ