Follow us

5 πουκάμισα από τη Marks & Spencer που προορίζονται για την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου

Τα πουκάμισα που θα δώσουν μία ανοιξιάτικη πνοή στις εμφανίσεις σου

5 πουκάμισα από τη Marks & Spencer που προορίζονται για την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου Splash News / Ideal Images

Κάθε εποχή μάς είναι εύκολο να αναγνωρίσουμε τα key items της γκαρνταρόμπας μας και αυτά τα οποία μας εξυπηρετούν περισσότερο στις everyday εμφανίσεις μας. Διαχρονικά, τα πουκάμισα της συλλογής μας είναι από τα go to staples στα οποία στρεφόμαστε τόσο στην καθημερινότητα μας όσο και σε περισσότερο ιδιαίτερες περιστάσεις. Το πουκάμισο είναι ένα κλασικό κομμάτι το οποίο μας χαρίζει κομψότητα και αναβαθμίζει οποιοδήποτε σύνολο μας όποια εποχή και αν διανύουμε.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που καθιστούν τα πουκάμισα τόσο σημαντικά και ξεχωριστά στην γκαρνταρόμπα μας, πέρα από το διαχρονικό τους στοιχείο, είναι η δυνατότητα τους να συνδυάζονται με όλα τα υπόλοιπα items της συλλογής μας με ευκολία και στιλιστική επιτυχία. Μπορούμε να τα συνδυάσουμε με παντελόνια κάθε είδους, φούστες, βερμούδες, σορτς όπως και φορέματα εάν επιλέξουμε να τα φορέσουμε ως πανωφόρι αντί ως top.

Η μεγάλη ποικιλία επιλογών σε διαφορετικά είδη πουκαμίσου μας δίνει ακόμα περισσότερες επιλογές για styling combos για κάθε περίσταση, για διαφορετικές εμφανίσεις αλλά και για διαφορετικές εποχές.

Στη συλλογή παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πουκάμισα από τη Marks & Spencer με τα οποία θα καταφέρεις να ανανεώσεις την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου όπως και τη διάθεση σου καθώς θα σε εξυπηρετήσουν στο να δημιουργήσεις ενημερωμένα stylish looks όποιο και εάν είναι το στιλ και το γούστο σου.

Τα πουκάμισα από τη Marks & Spencer

Εμπριμέ πουκάμισο με γιακά, Marks & Spencer

Εφαρμοστό ριγέ πουκάμισο, Marks & Spencer

Ριγέ πουκάμισο με γιακά, Marks & Spencer

Εμπριμέ πουκάμισο με γιακά, Marks & Spencer

Τζιν πουκάμισο με γιακά από σύμμεικτο λινό, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ