Follow us

5+1 φορέματα από τη Zara για κομψά spring looks

Τα φορέματα από τη Zara που θα φοράς από το πρωί έως το βράδυ

5+1 φορέματα από τη Zara για κομψά spring looks Splash News / Ideal Images

Είναι κάποια κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας που γνωρίζουμε πως δεν πρόκειται να μας απογοητεύσουν σε καμία εμφάνιση μας αλλά και το ότι έχουν τη δυνατότητα να μας εξυπηρετούν σε πολλές και διάφορες περιστάσεις όποιο κι αν είναι το στιλ μας. Αυτά τα staple items είναι πολύ σημαντικά για την γκαρνταρόμπα μας, όχι μόνο για τις ημέρες που δεν έχουμε ιδιαίτερη έμπνευση αλλά και για εκείνες που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε ένα stylish και θηλυκό look για κάθε περίσταση.

Ένα φόρεμα είναι τόσο απαραίτητο σε κάθε γυναικεία συλλογή όσο είναι ένα τζιν παντελόνι ή ένα λευκό πουκάμισο, μπορεί και παραπάνω. Σε επίσημες περιστάσεις αλλά και σε εκείνες που το dress code μας επιτρέπει ένα casual chic look, ένα κομψό φόρεμα είναι η ασφαλής αλλά και η πιο elegant επιλογή μας. Ένα κλασικό θηλυκό φόρεμα εξυπηρετεί τις γυναίκες εδώ και πολλά χρόνια στο να δημιουργούν elegant και στιλιστικά ασφαλείς εμφανίσεις ενώ πάντα η σωστή απάντηση στο "δεν ξέρω τι να φορέσω”, για κάθε περίσταση, είναι ένα κομψό φόρεμα.

Σεμιζιέ φορέματα, κοντομάνικα πλεκτά ή blazer dresses είναι κάποιες από τις επιλογές μας για μία smart ανοιξιάτικη συλλογή που με μικρές αλλαγές στο styling μπορούν να μας εξυπηρετήσει σε διάφορες εποχές του χρόνου. Στη συλλογή παρακάτω ξεχωρίσαμε πέντε φορέματα από την ανοιξιάτικη συλλογή της Zara για να ανανεώσεις την spring wardrobe σου. Τα φορέματα που διαλέξαμε μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ προσθέτοντας εύκολα στιλιστικούς πόντους στην εμφάνιση σου.

Τα φορέματα από τη Zara

Φόρεμα από ανάγλυφο ύφασμα με σούρες, Zara

Πλεκτό κρουαζέ φόρεμα, Zara

Midi φόρεμα με εφαρμοστή μέση, Zara

Μακρύ φόρεμα rib, Zara

Κοντό φόρεμα ζακάρ, Zara

Μακρύ φόρεμα με εβαζέ φούστα, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ