Follow us

10 εσώρουχα που θα "ξυπνήσουν" την ανοιξιάτικη διάθεση σου

Τα εσώρουχα που θα σε βάλουν σε ανοιξιάτικο mood

Τα 10 εσώρουχα που θα ανεβάσουν την ανοιξιάτικη διάθεση σου Splash News / Ideal Images

Όλες οι γυναίκες αισθανόμαστε πως είναι σωστό, μια στο τόσο να επιβραβεύουμε τον εαυτό μας, χαρίζοντας μας μικρά πράγματα που μπορούν να μας ανανεώσουν αλλά και να μας ανεβάσουν τη διάθεση όπως και την αυτοπεποίθηση. Πέρα από τα ρούχα που μπορούμε να αποκτήσουμε τα οποία θα φοράμε τη φετινή άνοιξη, αυτά τα οποία νιώθουμε πως είναι πραγματικά ένα δώρο προς τον εαυτό μας είναι εκείνα τα οποία μας χαρίζουν αυτοπεποίθηση ακόμη κι αν τα βλέπουμε μόνο εμείς. Τα εσώρουχα που έχουμε στη συλλογή μας είναι από τα πιο συμβολικά δώρα που μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας τα οποία μπορούν να μας κάνουν να αισθανθούμε ανανεωμένες και θηλυκές.

Παρόλο που μπορεί τα εσώρουχα μας να μην "φαίνονται”, εμείς γνωρίζουμε πως τα φοράμε και αυτό είναι αρκετό για να αλλάξει όλο το mood μας. Όσο διανύουμε τις πρώτες ημέρες της άνοιξης και εξοπλίζουμε την γκαρνταρόμπα μας με ανοιξιάτικα items, σημαντικό είναι να πραγματοποιήσουμε μία αλλαγή και "εκ των έσω”. Bralettes, μπουστάκια, σουτιέν, σλιπάκια σε κάθε γραμμή αλλά και all body κορμάκια είναι κάποια από εκείνα που μπορούν απλά αλλά αποτελεσματικά να μας ανανεώσουν και αυτό να φανεί προς τα έξω.

Στη συλλογή παρακάτω θα βρεις μία γκάμα από είδη εσωρούχων τα οποία είναι σε απαλές ή έντονες αποχρώσεις, με λεπτομέρειες που θα ξυπνήσουν μέσα σου τη διάθεση σου για "ανοιξιάτικο mood”.

Τα εσώρουχα που επιλέξαμε

Τριγωνικό Σουτιέν Sweet Like Sugar, Intimissimi

Βαμβακερό Σλιπ Seamless Pretty Flowers, Intimissimi

Σουτιέν Balconette Ελαφρώς Ενισχυμένο, Tezenis

Τριγωνικό σουτιέν με μείγμα modal rib, Oysho

Σουτιέν Balconette Miami, Tezenis

Thong - Blue Jean, Yamamay

Balcony bra with differentiated cups, Yamamay

Σλιπ Μπραζίλιαν Red Passion Lace, Tezenis

Bralette - Primula Color, Yamamay

Gloria Allbody, MED

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ