Follow us

Χριστίνα Μπόμπα - Τόνια Σωτηροπούλου | Τα glam κολάν που προτιμούν στις everyday εμφανίσεις τους

Τα κολάν που πρόκειται να αναβαθμίσουν τις casual εμφανίσεις σου

Χριστίνα Μπόμπα - Τόνια Σωτηροπούλου | Τα glam κολάν που προτιμούν στις everyday εμφανίσεις τους Instagram

Όλες οι γυναίκες όταν ντυνόμαστε έχουμε ως προτεραιότητα να εκφράζουμε το στιλ και την προσωπικότητα μας μέσω των συνόλων μας, κάτι όμως που επίσης είναι μείζονος σημασίας έτσι ώστε να μπορούμε να αισθανόμαστε ο εαυτός μας μέσα στα ρούχα που φοράμε είναι το να αισθανόμαστε άνετα. Τα τελευταία χρόνια, ο κόσμος της μόδας εστιάζει στην άνεση, προσφέροντας μας ποικίλες επιλογές για να μπορούμε να δημιουργούμε stylish looks τα οποία έχουν κοινό παρονομαστή την άνεση και την ευελιξία κινήσεων.

Το athletic styling έχει πλέον εισχωρήσει για τα καλά στις επιλογές μας όταν ντυνόμαστε, προτείνοντας μας να επιλέγουμε συχνότερα τα sneakers μας, τα cozy items της συλλογής μας όπως και τα κολάν μας. Τα κολάν συγκεκριμένα έχουν αποκτήσει έναν νέο ρόλο στις εμφανίσεις μας, καθώς στο παρελθόν τα προτιμούσαμε κυρίως όταν θέλαμε να γυμναστούμε ενώ όλο και συχνότερα είναι η go to επιλογή μας για τις καθημερινές μας εμφανίσεις όταν η άνεση είναι η προτεραιότητα μας.

Τα fashion brands επίσης μας διευκολύνουν στο να τα εντάξουμε στα καθημερινά μας outfits προσφέροντας μας ποικιλία επιλογών σε διαφορετικά υφάσματα, γραμμές όπως και χρώματα.

Τα glam κολάν τα οποία πρόκειται να μας χαρίσουν μία άνετη και ταυτόχρονα glamorous εμφάνιση επέλεξαν η Χριστίνα Μπόμπα και η Τόνια Σωτηροπούλου σε πρόσφατες εμφανίσεις τους. Οι fashionistas επέλεξαν το set από την glam gloss σειρά της Calzedonia σε διαφορετικές αποχρώσεις αποδεικνύοντας πόσο stylish μπορείς να είσαι φορώντας ένα κολάν και ένα μπουστάκι.

Η Χριστίνα Μπόμπα με το glam gloss set της Calzedonia

Η Τόνια Σωτηροπούλου με το glam gloss set της Calzedonia


Get the look

Τοπ με Πολύ Γυαλιστερή Σατινέ Όψη, Calzedonia

Κολάν με Πολύ Γυαλιστερή Σατινέ Όψη, Calzedonia

Κολάν με Πολύ Γυαλιστερή Σατινέ Όψη, Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ