Follow us

Τα κομμάτια με τα οποία θα αναβιώσεις το στιλ 90s στις εμφανίσεις σου

Ποια κομμάτια Tommy Jeans θα χρειαστείς για looks με 90s αισθητική

Tommy Jeans Instagram

Στο ξεκίνημα κάθε νέας σεζόν, όχι μόνο επιθυμούμε αλλά και είναι απαραίτητο να ανανεώνουμε τη συλλογή μας με staples κομμάτια αλλά και με ενημερωμένα fashion items τα οποία ανταποκρίνονται στις τάσεις της εποχής και πρόκειται να μας εξυπηρετήσουν στο να δημιουργήσουμε διαχρονικά και ταυτόχρονα επίκαιρα outfits. Η Tommy Jeans κάθε σεζόν φροντίζει να διατηρεί την διαχρονική ματιά της σε κάθε συλλογή της, προσφέροντας ταυτόχρονα το επίκαιρο στοιχείο που αναζητάμε για ένα ενημερωμένο look.

Για τη συλλογή Άνοιξη - Καλοκαίρι 2024, η Tommy Jeans έχει δημιουργήσει δύο διαφορετικές συλλογές με κοινά χαρακτηριστικά αλλά και πηγή έμπνευσης, την ξεγνοιασιά και το διαχρονικό coolness της California το οποίο μας θυμίζει το στιλ των 90s που βρίσκεται στο προσκήνιο της μόδας τα τελευταία δυο χρόνια. Στο πρώτο delivery της συλλογής, "California Crush” κυριαρχεί το εμβληματικό αμερικανικό prep ενώ οι street αθλητικές επιρροές της Δυτικής Ακτής είναι εμφανείς με τη συλλογή να χαρακτηρίζουν η επανεφεύρεση των κολεγιακών essentials, νέες εκδοχές του rugby knit, των bomber jackets, των varsity jackets και των πλεκτών με V λαιμό. Η χρωματική παλέτα της συλλογής εστιάζει στα κλασικά και αγαπημένα χρώματα της Tommy Jeans, το κόκκινο, το μπλε και το λευκό με ουδέτερα χρώματα όπως το εκρού να προσθέτουν επιπλέον βάθος. Η αθλητική επιρροή είναι εμφανής σε κάθε κομμάτι της συλλογής ενώ η καλοκαιρινή διάθεση είναι αισθητή σε στοιχεία όπως το φλοράλ μοτίβο, αλλά και το ζεστό κίτρινο χρώμα.

Η δεύτερη εμπνευσμένη συλλογή συνδυάζει το prep και street στοιχείο της Δυτικής Ακτής μέσα από ένα West Coast attitude στο οποίο εξίσου δεν μπορούν να μην παρατηρηθούν οι 90s αναφορές, που χαρίζουν coolness και μια νοσταλγική και ταυτόχρονα διαχρονική ματιά στα κομμάτια της "California Soul” collection.

Η vintage συλλογή πυροδοτεί μια σύγχρονη επανεφεύρεση της αμερικανικής κληρονομιάς εμπλουτίζοντας τα βασικά κολεγιακά κομμάτια με χαλαρά Californian vibes και αθλητικά logos. Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν varsity πουλόβερ με γραφικά Tommy ‘85, μπλουζάκια εμπνευσμένα από ποδοσφαιρικές φανέλες, shorts, surf inspired fashion items και εφαρμοστά maxi φορέματα με αθλητικές ρίγες στο πλάι. Η vintage collection της Tommy Jeans για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2024, που αντλεί στοιχεία από τα archives της σειράς "Tommy Boardsports”, εξερευνά τις χειροποίητες τεχνικές, τα εκλεπτυσμένα υφάσματα και το βάθος της υφής και του χρώματος ενώ και σε αυτή τη συλλογή τα κλασικά και διαχρονικά χρώματα της Tommy Jeans είναι αυτά που πρωταγωνιστούν, με τη χρωματική παλέτα να έχει τις ρίζες της στο κόκκινο, το λευκό και το μπλε, με τις βαθιές αποχρώσεις του μπλε να απογειώνουν τα χαρακτηριστικά χρώματα της Tommy Collection.

Και επειδή επιθυμούμε να δημιουργήσουμε μία διαχρονική και ταυτόχρονα ενημερωμένη γκαρνταρόμπα, εμπιστευόμαστε τη νέα collection της Tommy Jeans η οποία καταφέρνει να συνδυάσει τα most loved κλασικά χαρακτηριστικά των 90s σε μοντέρνα κομμάτια που θα φοράμε στο repeat τη φετινή άνοιξη.

Αυτά είναι τα staples κομμάτια της νέας συλλογής της Tommy Jeans με τα οποία θα αναβιώσεις την αισθητική των 90s στις εμφανίσεις σου.

Cropped denim jacket

Το Claire cropped denim jacket της νέας συλλογής της Tommy Jeans είναι ένα από τα must have κομμάτια της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας. Ιδανικό για κάθε περίσταση, ένα timeless fashion item που μπορείς να συνδυάσεις με όλα τα ανοιξιάτικα κομμάτια της συλλογής σου. Δημιούργησε denim on denim looks ή συνδύασε το με φορέματα, παντελόνες ή φούστες για ένα stylish spring outfit.

Τα κομμάτια με τα οποία θα αναβιώσεις το στιλ 90s στις εμφανίσεις σου
Claire denim jacket cropped, Tommy Jeans

Αμάνικο cropped ριγέ μπλουζάκι

Μπορεί τα φλοράλ μοτίβα να είναι το "σήμα κατατεθέν" της ανοιξιάτικης περιόδου, το ριγέ όμως είναι ένα διαχρονικό και κλασικό pattern που με τα "κατάλληλα" χρώματα μπορεί να μας προσφέρει ένα all time classic spring look. Το ριγέ αμάνικό cropped top της νέας συλλογής της Tommy Jeans σε λευκή και baby blue απόχρωση θα είναι μια δροσερή ανοιξιάτικη νότα στα σύνολά σου αυτή την εποχή. Συνδύασέ το με denim παντελόνι ή denim φούστα ή για ένα ακόμη πιο "καθαρό" αποτέλεσμα με μία λευκή φούστα.

Αμάνικο cropped ριγέ polo μπλουζάκι, Tommy Jeans
Αμάνικο cropped ριγέ polo μπλουζάκι, Tommy Jeans


Midi ριγέ φόρεμα

Όπως ένα ριγέ cropped polo top μπορεί να αναδειχθεί ένα από τα πιο αγαπημένα ανοιξιάτικα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, έτσι και ένα midi ριγέ φόρεμα μπορεί να μας εξυπηρετήσει σε διάφορες περιστάσεις, όπου θα χρειαστούμε ένα κλασικό και ταυτόχρονα ανοιξιάτικο outfit. Το midi ριγέ φόρεμα της Tommy Jeans σε λευκό και κόκκινο χρώμα είναι ένα από τα κομμάτια τα οποία θα αναζητάς κάθε άνοιξη, αλλά και σε κάθε ανοιξιάτικη περίσταση όπου θα επιθυμείς να δημιουργήσεις ένα cool classic look με επιρροές από τα 90s.

Midi ριγέ φόρεμα, Tommy Jeans
Midi ριγέ φόρεμα, Tommy Jeans

Mini φλοράλ φόρεμα από ποπλίνα

Φλοράλ για την άνοιξη; Εννοείται! Όσο προβλέψιμο, κι αν είναι το φλοράλ μοτίβο αυτή την εποχή, υπάρχει λόγος που το επιλέγουμε κάθε άνοιξη στις πιο ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας, όπως το ότι μας φτιάχνει τη διάθεση και μας βάζει εύκολα σε ένα ανάλαφρο και ξέγνοιαστο ανοιξιάτικο mindset. Το mini φλοράλ φόρεμα της νέας συλλογής της Tommy Jeans είναι κατασκευασμένο από οργανική βαμβακερή ποπλίνα, έχει λεπτές τιράντες και V λαιμόκοψη, ενώ το διακριτικό φλοράλ μοτίβο χαρίζει μια ρομαντική και girly νότα στην εμφάνιση μας.

Mini φόρεμα από ποπλίνα, Tommy Jeans
Mini φόρεμα από ποπλίνα, Tommy Jeans

Τσάντα ώμου με λογότυπο

Στο ξεκίνημα κάθε νέας σεζόν γνωρίζουμε ποιες θα είναι οι αποχρώσεις - τάση που πρόκειται να μας απασχολήσουν, χωρίς αυτές οι αποχρώσεις να αναιρούν τη σημασία των κλασικών και must αποχρώσεων της κάθε εποχής. Και έτσι όπως τα φλοράλ θεωρούνται spring classics, έτσι και οι pastel αποχρώσεις μπαίνουν στην ίδια κατηγορία. Η essential τσάντα ώμου με λογότυπο σε sky blue απόχρωση συνδυάζει τα δύο στοιχεία που πρωταγωνιστούν στη νέα συλλογή της Tommy Jeans: τη διαχρονικότητα που συναντά με κομψότητα τα trends της εποχής, καθώς το sky blue είναι διαχρονικά ένα spring color που φέτος όμως βρίσκεται στο προσκήνιο ως χρώμα τάση της σεζόν.

Essential τσάντα ώμου με λογότυπο, Tommy Jeans
Essential τσάντα ώμου με λογότυπο, Tommy Jeans


Η συλλογή Tommy Jeans Άνοιξη - Καλοκαίρι 2024 είναι διαθέσιμη στο tommy.com , στα καταστήματα TOMMY HILFIGER και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr