Follow us

Σοφία Καρβέλα | 3 fashion inspo looks της στο "δύσκολο" χρώμα - τάση της άνοιξης

Η απόχρωση που περιλαμβάνεται στα color trends της σεζόν και πώς να τη συνδυάσεις με στιλ

Σοφία Καρβέλα | 3 fashion inspo looks της στο 'δύσκολο' χρώμα τάση της άνοιξης Instagram

Ακόμη και πριν το ξεκίνημα της κάθε νέας σεζόν, είμαστε ήδη ενημερωμένες για τις τάσεις οι οποίες πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν όπως και για τα color trends που πρόκειται να φορέσουμε. Κι ενώ για τη σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2023 -2024 το κόκκινο χρώμα ήταν αυτό που βρέθηκε στο προσκήνιο και στις εμφανίσεις κάθε ενημερωμένης fashionista, για τη σεζόν της άνοιξης του 2024, οι ήπιες και pastel αποχρώσεις των χρωμάτων της χρωματικής παλέτας είναι αυτές που προτείνονται ως color trends της σεζόν.

Παρόλο που τα έντονα και ζωηρά χρώματα είναι εκείνα που πρωταγωνιστούν κάθε χρόνο την εποχή της άνοιξης, οι pastel αποχρώσεις που προτείνονται φέτος, έρχονται να χαρίσουν μία ρομαντική πινελιά πιο "ήπιου" χαρακτήρα στα looks μας. Pistacchio, sky blue, latte και butter yellow είναι οι επικρατέστερες pastel αποχρώσεις όπου θεωρούνται επίκαιρες για την εποχή που διανύουμε.

Κι ενώ η pistacchio, η sky blue όπως και η latte απόχρωση είναι τόνοι που με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο έχουμε εντάξει στις εμφανίσεις μας, το butter yellow είναι μία απόχρωση που μπορεί σε πολλές από εμάς να φανεί μία "δύσκολη" απόχρωση, λόγω του ότι είναι απόχρωση του κίτρινου χρώματος, ένα χρώμα που ανέκαθεν σκεφτόμασταν ιδιαίτερα το πώς θα το συνδυάσουμε για να δημιουργήσουμε ένα αρμονικό και κομψό αποτέλεσμα.

Κομψά και ταυτόχρονα stylish combos που περιλαμβάνουν την απόχρωση - τάση butter yellow, δημιούργησε η Σοφία Καρβέλα και τα ξεχωρίσαμε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Σοφία Καρβέλα επέλεξε να δημιουργήσει looks που μπορούμε με ευκολία να υιοθετήσουμε σε διάφορες περιστάσεις και μας "υπόσχονται" ένα κομψό και ενημερωμένο σύνολο.

Τα looks της Σοφίας Καρβέλα



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ