Follow us

Τα κομμάτια που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις μία spring capsule wardrobe

Τα διαχρονικά κομμάτια που δεν θα μετανιώσεις καμία άνοιξη που έχεις στη συλλογή σου

Τα κομμάτια που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις μία spring capsule wardrobe Splash News / Ideal Images

Παρόλο που βρισκόμαστε στην καρδιά της άνοιξης, ο ενθουσιασμός μας για τα κομμάτια που μπορούμε να προσθέσουμε στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας ακόμη υπάρχει. Η αλλαγή του καιρού, η άνοδος της θερμοκρασίας αλλά και η πασχαλινή περίοδος που πλησιάζει, μας δίνουν περισσότερα κίνητρα για να ολοκληρώσουμε την ανοιξιάτικη συλλογή μας με τα κομμάτια τα οποία χρειαζόμαστε αλλά και θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε μία spring capsule wardrobe.

Κι ενώ τα trends της εκάστοτε σεζόν είναι πάντοτε ενδιαφέροντα για να ανακαλύπτουμε ποιο ταιριάζει στο στιλ και το γούστο μας, κάποια fashion items, λόγω του διαχρονικού χαρακτήρα τους, μπορούμε να τα επιλέγουμε ξανά και ξανά για αρκετά χρόνια και να μας εξυπηρετούν στο να δημιουργούμε κομψά και ταυτόχρονα stylish outfits. Τα items που χρειαζόμαστε κάθε εποχή ποικίλλουν ανάλογα με τις ανάγκες της και το dress code που λόγω πρακτικότητας ακολουθούμε. Για την εποχή της άνοιξης, τα κομμάτια που επιλέγουμε μας εισάγουν στο καλοκαίρι αλλά και μας χαρίζουν μία ανάλαφρη διάθεση η οποία αρμόζει στη σεζόν.

Παρακάτω ξεχωρίσαμε 4 fashion items που χρειάζεται να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου έτσι ώστε να δημιουργήσεις μία capsule συλλογή.

Λευκό φόρεμα


Pointed mules


Items σε κόκκινο χρώμα



Κομψές timeless ζώνες

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ