Follow us

Τα αγαπημένα sneakers των Ισπανών royals που προκαλούν ήδη αίσθηση και στην Ελλάδα

Μεσογειακό στιλ και πολύ άνετα, αυτά είναι τα sneakers που επιλέγουν οι πιο stylish royals και οι influencers.

MissBloom TEAM
Τα αγαπημένα sneakers των Ισπανών royals που προκαλούν ήδη αίσθηση και στην Ελλάδα Yuccs

Όλοι μας μπορούμε να κατανοήσουμε τη σημασία που έχει ένα ποιοτικό ζευγάρι sneakers, το οποίο μας χαρίζει ταυτόχρονα άνεση και στιλ. Τα sneakers αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας ένδυσης για όλους τους σωστούς λόγους. Το αγαπημένο αθλητικό ζευγάρι παπούτσια είναι εκείνο που μας προσφέρει την ανακούφιση που χρειαζόμαστε έπειτα από μία καθημερινότητα που μπορεί να απαιτεί παπούτσια "δύσκολα” και άβολα για την ανατομία του ποδιού, ενώ μας προσφέρει την άνεση που αναζητάμε για να μπορούμε να περπατάμε με χάρη και ταυτόχρονα με στιλ. Κι ενώ μπορεί τα sneakers να είναι τα υποδήματα στα οποία θέλουμε να στραφούμε σε κάθε περίσταση, η αναζήτηση του ιδανικού ζευγαριού είναι μία περίπλοκη διαδικασία κι αυτό γιατί στόχος μας είναι να βρούμε τα sneakers που θα καλύπτουν όλες τις βασικές μας ανάγκες και θα μας προσφέρουν επίσης όλα όσα δεν γνωρίζαμε (ίσως) ότι χρειαζόμασταν, όπως μπορούν να κάνουν τα sneakers Yuccs.

To brand που πρόκειται να αλλάξει τα standards σου σε ό,τι αφορά τα sneakers, και είναι το αγαπημένο των Ισπανών royals αλλά και των Ισπανίδων influencers, έρχεται και στην Ελλάδα, δίνοντας μας τη δυνατότητα να φορέσουμε ένα ζευγάρι sneakers που θα αλλάξει για πάντα την εμπειρία μας στο περπάτημα, το τρέξιμο όπως και σε κάθε περίσταση. Ο λόγος για το ισπανικό brand Yuccs.

Τα αγαπημένα sneakers των Ισπανών royals που προκαλούν ήδη αίσθηση και στην Ελλάδα

To brand Yuccs "γεννήθηκε" στη Μαγιόρκα το 2018 από τον Ισπανό Pablo Mas του οποίου στόχος ήταν να συμβάλει στη βιομηχανία μόδας συστήνοντας ένα απόλυτα βιώσιμο προϊόν, το οποίο είναι φιλικό προς τη φύση καθώς είναι δημιουργημένο απόλυτα από premium φυσικά υλικά. Ο σεβασμός προς το περιβάλλον ήταν η πρωταρχική ιδέα του επιχειρηματία, ενώ η βασική προϋπόθεση που είχε θέσει στην πραγματοποίηση της ιδέας του ήταν το να δημιουργήσει το πιο άνετο ζευγάρι παπούτσια που έχει υπάρξει έως τώρα. Απορρίπτοντας τα συνήθη δέρματα και τα συνθετικά υλικά, ο Pablo Mas επέλεξε ένα υλικό το οποίο είναι ο "βασιλιάς" των υφασμάτων, το μαλλί από πρόβατο Merino. Το μαλλί από πρόβατο Merino είναι μία απόλυτα ποιοτική επιλογή για την κατασκευή sneakers καθώς φημίζεται για την ευελιξία του και τη λεπτότητα του, κάτι που το καθιστά ιδανικό για περπάτημα, τρέξιμο, αλλά και οποιαδήποτε άλλη φυσική δραστηριότητα, ενώ ζυγίζει μονάχα 250 γραμμάρια.

yuccs

Yuccs

Πέρα από το εκλεκτό Merino wool από το οποίο κατασκευάζονται τα sneakers της Yuccs, άλλα υλικά που προτιμώνται είναι το ύφασμα από bamboo, το grape leather, το οποίο είναι υλικό που κατασκευάζεται από μία πρωτοποριακή τεχνολογία όπου μετατρέπει τις φλούδες των σταφυλιών σε βιώσιμο, ευέλικτο, προσαρμοστικό και αδιάβροχο δέρμα, ενώ οι σόλες των sneakers της Yuccs κατασκευάζονται από ζαχαροκάλαμο, το οποίο παρέχει μία extra light και μαλακή αίσθηση που σε κάνει να νιώθεις πως περπατάς στα σύννεφα.

Yuccs

yuccs

Το Merino Sport όπως και το Bamboo Sport είναι δύο από τα αγαπημένα ζευγάρια του βασιλιά Felipe VI. Ο βασιλιάς της Ισπανίας θεωρείται ένας από τους πιο καλοντυμένους royals όπου το στιλ του διαρκώς εξελίσσεται, ενώ το 2021 το βρετανικό περιοδικό Tatler τον συμπεριέλαβε στη λίστα με τους best dressed royals της Ευρώπης. Ο βασιλιάς Felipe συχνά προτιμά ένα από τα αγαπημένα του ζευγάρια Yuccs για τις casual ανεπίσημες εμφανίσεις του όπου η άνεση, όπως και το στιλ είναι η προτεραιότητα του. Τα μέλη του ισπανικό Royal House είναι λάτρεις του Yuccs καθώς εκτός από τον βασιλιά Felipe και η Infanta Sofia επιλέγει τα Yuccs sneakers της συχνά.

Yuccs Royals

Πέρα όμως από τους Ισπανούς royals, και οι ενημερωμένες και stylish Ισπανίδες influencers δείχνουν την προτίμηση τους στο minimal και εκλεπτυσμένο brand.

Lucía Bárcena


Carmen Gimeno

Και επειδή πέρα από το Πάσχα πλησιάζει και η Ημέρα της Μητέρας λίγο αργότερα, εμείς σου προτείνουμε ένα ζευγάρι sneakers Yuccs ως το απόλυτο δώρο που πρόκειται να ενθουσιάσει τη μητέρα σου αυτή την ξεχωριστή ημέρα. Επισκέψου το www.yuccs.com/en-eu και διάλεξε το αγαπημένο σου ζευγάρι στην καλύτερη τιμή. Μέχρι τις 5 Μαϊου το brand προσφέρει μία έκπτωση των 15 ευρώ εάν αγοράσεις ένα ζευγάρι και έκπτωση 40 ευρώ εάν αγοράσεις δύο ζευγάρια. Ενώ έχεις έως και 30 ημέρες να τα δοκιμάσεις χωρίς δεσμεύσεις κι αν θέλεις να τα επιστρέψεις!

Ανακάλυψε τα Yuccs στο www.yuccs.eu

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr