Follow us

Το matching combo της Σταματίνας Τσιμτσιλή με ένα leather παντελόνι από τη Massimo Dutti είναι ιδανικό για spring looks

Πως επέλεξε να συνδυάσει ένα leather παντελόνι αυτή την εποχή

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Προτείνει πώς να εντάξουμε με αρμονικό τρόπο ένα απόλυτα ανοιξιάτικο χρώμα στα looks μας Instagram

Είναι αρκετά τα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας τα οποία έχουμε συνδυάσει με συγκεκριμένες εποχές και συγκεκριμένα matching combos που ανταποκρίνονται σε αυτή την εποχή. Κάποια από αυτά τα fashion items, αν όχι τα περισσότερα, μπορούμε να τα συνδυάσουμε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να τα φορέσουμε και άλλες εποχές με στιλιστική επιτυχία και ευκολία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι μεταξύ άλλων τα leather items.

Για τη σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2023/24, τα leather items πρωταγωνίστησαν στις εμφανίσεις μας φέρνοντας στο προσκήνιο leather κομμάτια πέρα από τα κλασικά staples που είναι το leather jacket όπως και τα leather αξεσουάρ, οι τσάντες και τα παπούτσια. Leather φορέματα, φούστες, σορτσάκια, blazers αλλά και παντελόνια βρέθηκαν στο προσκήνιο των φθινοπωρινών και χειμερινών εμφανίσεων μας δίνοντας μας μια ποικιλία επιλογών για να δημιουργήσουμε minimal ή bold looks, ανάλογα με ποιο εκφράζει περισσότερο το στιλ και το γούστο μας.

Έχοντας επίσημα εισέλθει στην άνοιξη και την καλοκαιρία που τη συνοδεύει, κάποια από τα items που προτιμήσαμε τη σεζόν που μας πέρασε έχουν μπει στην "άκρη”, κάποια όμως από αυτά, με το σωστό styling combo μπορούμε να τα φορέσουμε και να δημιουργήσουμε ένα άκρως stylish και ταυτόχρονα ανοιξιάτικο outfit. Και επειδή το fashion inspo που μας προσφέρεται μέσω των social media μας έχει εξυπηρετήσει πολλές φορές, πάντοτε είμαστε "ανοιχτές” στις προτάσεις των fashionistas για να εκμεταλλευτούμε τα fashion items που υπάρχουν στη συλλογή μας με τον πιο κομψό και ενημερωμένο τρόπο.

Σε πρόσφατη εμφάνιση της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας ενέπνευσε για το πώς να φορέσουμε ένα leather παντελόνι και να δημιουργήσουμε μία ανοιξιάτικη εμφάνιση. Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε να φορέσει ένα ψηλόμεσο wide leg leather cargo παντελόνι σε μαύρο χρώμα από τη Massimo Dutti το οποίο συνδύασε με μπεζ strapless top από τη Zara. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Δες την εμφάνισή της


Leather παντελόνια από τη Massimo Dutti to get the look

Φαρδύ δερμάτινο παντελόνι, Massimo Dutti

Παντελόνι από δέρμα νάπα με λάστιχο στη μέση, Massimo Dutti

Παντελόνι culotte από δέρμα νάπα, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ