Follow us

Αυτή τη σειρά περιποίησης σώματος μπορείς να τη μοιράζεσαι με το αγόρι σου

Έχει ένα ζεστό, πικάντικο και άρωμα με βανίλια, πλούσιες νότες μπαχαρικών και άνθος καπνού που σίγουρα θα λατρέψετε και οι δύο.

Beauty Istock Photo

Αν σκέφτεσαι να οργανώσεις ένα pampering day για εσένα και το αγόρι σου αλλά φοβάσαι πως τα δικά σου προϊόντα περιποίησης θα του φανούν πολύ girly, τότε σου έχουμε καλά νέα: Η Messinian Spa μόλις λάνσαρε μια νέα unisex σειρά περιποίησης σώματος, που είναι τόσο μοσχομυριστή που σίγουρα θα τον πείσει να κάνετε μαζί ένα bubble bath.

H νέα σειρά "Spicy Vanilla” έχει ένα ζεστό, πικάντικο και άρωμα με βανίλια, πλούσιες νότες μπαχαρικών, σπόρο tonka, άνθος καπνού, σε συνδυασμό με μια απαλή νότα ξύλου, κακάου και αποξηραμένων φρούτων, που την κάνει ιδανική τόσο για γυναίκες όσο και για άντρες.

Αυτή τη σειρά περιποίησης σώματος μπορείς να τη μοιράζεσαι με το αγόρι σου

Το αφρόλουτρο και γαλάκτωμα σώματος της σειράς διαθέτει μια απαλή φόρμουλα με εκχυλίσματα βανίλιας και ελιάς, πανθενόλη, έλαια κάνναβης, ελιάς και κέδρου, συστατικά γνωστά για τις ενυδατικές, θρεπτικές και καταπραϋντικές ιδιότητές τους, που θα κάνουν την επιδερμίδα σας απαλή και μεταξένια. Το hair & body mist, από την άλλη, με την ενυδατική σύνθεσή του με βιολογικό εκχύλισμα ελιάς και πανθενόλη (pro-B5), περιποιείται την επιδερμίδα και τα μαλλιά σας.

Βρες τη νέα unisex σειρά στα φαρμακεία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ