Follow us

Από μακριά ξανθά μαλλιά μέχρι καστανό καρέ | Όλα τα διαφορετικά κουρέματα που έχει δοκιμάσει η Τατιάνα Μπλάτνικ

Οι φωτογραφίες από το 2010 μέχρι σήμερα που "εξιστορούν" την beauty εξέλιξη της συζύγου του Νικόλαου Γλίξμπουργκ.

Τατιάνα Μπλάτνικ NDP

Μπορεί στο μυαλό μας η Τατιάνα Μπλάτνικ να είναι η ξανθιά σύζυγος του Νικόλαου Γλίξμπουργκ, ωστόσο στην πραγματικότητα μέσα στην τελευταία δεκαετία έχει δοκιμάσει πολλά διαφορετικά χρώματα μαλλιών, αλλά και κουρέματα. Παρά τις τόσες αλλαγές στην εμφάνισή της, εξακολουθεί να θεωρείται το πιο κομψό μέλος της τέως βασιλικής οικογένειας.

Marie-Chantal | Τα αντιγηραντικά προϊόντα περιποίησης στα οποία ορκίζεται

Ακολουθούν οι φωτογραφίες από το 2010 μέχρι σήμερα που "εξιστορούν" την beauty εξέλιξή της:

Μακριά ξανθά μαλλιά (2010)

Μακριά ξανθά μαλλιά (2010)

Το 2010 μαζί με τον Νικόλαο Γλίξμπουργκ έδωσαν συνέντευξη τύπου στο Ναυτικό Όμιλο στο Μικρολίμανο για να ανακοινώσουν πως θα παντρευτούν μέσα στο καλοκαίρι στην ελληνική επαρχία. Τον αρραβώνα σφράγισαν με ένα μονόπετρο δαχτυλίδι από ζαφείρι. Τότε η Τατιάνα Γλίξμπουργκ "συστήθηκε" στο ευρύ κοινό έχοντας αρκετά μακριά ξανθά μαλλιά με έντονη πλαϊνή φράντζα, που αναδείκνυαν την κομψότητα του στιλ της.

Dirty blonde (2014)

Dirty blonde (2014)

Λίγα χρόνια αργότερα, το 2014 η Τατιάνα Μπλάτνικ αν και έμεινε πιστή στο μακρύ μήκος των μαλλιών της, υιοθέτησε μία dirty blonde απόχρωση, που της ταίριαζε πολύ.

Καστανό μακρύ καρέ (2015)

Καστανό μακρύ καρέ (2015)

Το 2015 έκανε την ανατροπή όταν αφαίρεσε αρκετό μήκος από τα μαλλιά της υιοθετώντας ένα μακρύ καρέ με wispy side bangs. Αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν ότι απαρνήθηκε το signature ξανθό χρώμα των μαλλιών της, υιοθετώντας μία καστανή απόχρωση, η οποία -παραδόξως- της ταίριαζε πολύ.

Ξανθά μαλλιά μετρίου μήκους (2016)

Ξανθά μαλλιά μετρίου μήκους (2016)

Η ίδια φάνηκε να μην είναι fan των καστανών μαλλιών κι έτσι ένα χρόνο μετά επέστρεψε στο ξανθό, που τόσο αγαπά. Αντί να διατηρήσει το μακρύ καρέ, προτίμησε να μακρύνει τα μαλλιά της, τα οποία τότε έφταναν μέχρι το ύψος των κόκαλων του στέρνου.

Golden blonde (2017)

Golden blonde (2017)

Την επόμενη χρονιά, σκούρυνε ελαφρώς τα μαλλιά της υιοθετώντας μία χρυσή απόχρωση, ενώ τα έκοψε πιο κοντά από ποτέ, με το νέο της bob haircut να φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού.

Ξανθές ανταύγειες (2021)

Ξανθές ανταύγειες (2021)

Το 2021 άφησε τα μαλλιά της να μακρύνουν, υιοθετώντας ένα πολύ κομψό μακρύ καρέ, ενώ διάνθισε την κουπ της με ξανθές ανταύγειες, που φώτισαν το πρόσωπό της. 

Καστανόξανθα μαλλιά μετρίου μήκους (2022)

Καστανόξανθα μαλλιά μετρίου μήκους (2022)

Το 2022, η Τατιάνα Μπλάτνικ βρέθηκε στην Αθήνα για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Στις φωτογραφίες της από το κέντρο της πόλης, φαίνεται πως έχει σκουρύνει τα μαλλιά της υιοθετώντας ένα καστανόξανθο hair look, ενώ επίσης τα έχει μακρύνει, με το μήκος τους πλέον να φτάνει μέχρι το ύψος των κόκαλων του στέρνου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ