Follow us

Golden Globes 2021 | Οι beauty στιγμές που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί

Ποια ήταν η αγαπημένη σου;

amanda Instagram

Πριν λίγες ώρες ολοκληρώθηκε στο Χόλιγουντ η 78η τελετή απονομής των "Χρυσών Σφαιρών" με μεγάλη επιτυχία - και παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν παγκοσμίως εξαιτίας της πανδημίας.

Χρυσές Σφαίρες 2021 | Οι νικητές

Η παραγωγή πήρε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τους συντελεστές και τους παρουσιαστές, ενώ υποψήφιοι και νικητές παρακολούθησαν live την τελετή από τα σπίτια τους, με τους τελευταίους να λαμβάνουν τα βραβεία από...τον καναπέ τους.

Ωστόσο, και παρά την πρωτόγνωρη αυτή τελετή απονομής, δεν θα γινόταν να λείπει το απαραίτητο glam που χαρακτηρίζει το Red Carpet κάθε χρόνο. Παρουσιάστριες και ηθοποιοί έλαμψαν όχι μόνο μέσα στα αέρινα, εκπληκτικά φορέματά τους αλλά και στα ονειρεμένα beauty looks τους. Άψογα μαλλιά και make up looks ανέδειξαν ακόμα περισσότερο την ομορφιά και τη γοητεία τους, με τις ίδιες να σαγηνεύουν το κοινό με τις απαστράπτουσες εμφανίσεις τους.

Όσο για τις τάσεις που φαίνεται ότι επικράτησαν στο μακιγιάζ και τα μαλλιά; Η πλειονότητα των celebs προτίμησαν το natural makeup - μια από τις μεγαλύτερες τάσεις για φέτος, αλλά και τα πιο χαλαρά, ανεπιτήδευτα μαλλιά, υμνώντας έτσι με κάποιον τρόπο τη φυσική ομορφιά.

Δες εδώ: Golden Globes 2021 | Οι πιο κομψές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των βραβείων

Δες παρακάτω τις beauty εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε:

Emma Corrin

To makeup της Emma Corinn ήταν ξεκάθαρα εμπνευσμένο από τον Πιερότο (Pierrot), έναν από τους βασικούς χαρακτήρες της παντομίμας με μορφή κλόουν. Η κοντή bob κουπ της είχε μια βαθιά πλαϊνή χωρίστρα, και τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα πίσω από τα αυτιά. Το μακιγιάζ των ματιών της ωστόσο θύμιζε κάτι από τα 60s, με επιρροές από το beauty look της θρυλικής Twiggy: με έναν δραματικό τόνο στις βλεφαρίδες, σκούρα σκιά στα βλέφαρα, έντονο περίγραμμα αλλά και ένα ζωγραφισμένο μικρό δάκρυ κάτω από το ένα μάτι, η 25χρονη σίγουρα έκλεψε τις εντυπώσεις.

Loading...

Elle Fanning

Sleek chignon, eye-liner και κοραλί-ροζ χείλη για την 22χρονη star.

Loading...

Amanda Seyfried

H ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία με το πριν του χτενίσματός της: περίμενε υπομονετικά με τσιμπιδάκια στα μαλλιά της ώστε να γίνουν τα τόσο αξιοζήλευτα Old Hollywood waves που είδαμε αργότερα.

Loading...
Loading...

Kate Hudson

Το natural look κυριάρχησε τόσο στα μαλλιά όσο και στο μακιγιάζ της, αναδεικνύοντας τη φυσική της λάμψη.

Loading...

Anya Taylor-Joy

Δεν ξέρουμε τι να πρωτοπροσέξουμε στην ηθοποιό: τα μακριά ξανθά μαλλιά της, το δυναμικό eye makeup look της ή την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της;

Loading...
Loading...

Nicole Kidman

Hairband στα σγουρά μαλλιά της και έντονο κραγιόν ήταν τα highlights του beauty look της, που όπως ανέφερε και η ίδια, έφερε λίγο glam στην καθημερινότητά της.

Loading...

Gal Gadot

Τα χαρακτηριστικά μαύρα μαλλιά της παρουσιάστριας-ηθοποιού ήταν χτενισμένα σε μπούκλες και lob κουπ, με το σκούρο κόκκινο κραγιόν να κάνει έντονη αντίθεση με την πάλλευκη επιδερμίδα της.

Loading...

Jane Fonda

Τα γκρι μαλλιά της φαίνεται ότι ενέπνευσαν και το μακιγιάζ της, αφού γκρι και μαύρες αποχρώσεις κυριάρχησαν στις σκιές των ματιών της. Ροδακινί χρώμα στα χείλη και στα μάγουλα ολοκλήρωσαν το look της.

Loading...

Lilly Collins

Άλλη μια celebrity που προτίμησε μπούκλες για το χτένισμά της, με την πλαϊνή φράντζα να της δίνει έξτρα θηλυκότητα. Ωστόσο, ήταν και από τις λίγες που ακολούθησαν κάτι διαφορετικό στο eye makeup look της, με πράσινες και μοβ σκιές να αναμειγνύονται σε έναν παιχνιδιάρικο συνδυασμό, κολακεύοντας το βαθύ πράσινο των ματιών της.

Loading...

Kaley Cuoco

Φυσικό look και για την 35χρονη ηθοποιό, που απ' ότι φαίνεται λίγη μάσκαρα, peach-toned κραγιόν και highlighter ήταν αρκετά για να την κάνουν να λάμψει - και να αναδειχθεί το παραμυθένιο φόρεμά της.

Loading...

Angela Bassett

Δεν ήταν μόνο οι ροζ & μοβ αποχρώσεις σκιών στα βλέφαρά της που μας τράβηξαν την προσοχή, κάνοντας ένα εκπληκτικό contrast με την επιδερμίδα της. Ήταν και η xxl αλογοουρά-κοτσίδα που έφτανε μέχρι τη μέση της - και που αν προσέξεις, είχε πλεγμένη μεσα σε αυτή άλλη μια, λεπτότερη κοτσίδα.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ