Follow us

H Kendall Jenner με (πολύ) μακριά μαλλιά είναι άλλος άνθρωπος

Δες πόσο διαφορετική δείχνει με μακριά μαλλιά.

Kendall Jenner Abaca Press

H Kendall Jenner είναι η μόνη από τις διάσημες αδελφές Kardashian-Jenner που δεν επιδίδεται σε συχνές αλλαγές στα μαλλιά και στο makeup της. Μας έχει συνηθίσει σε ένα -signature πλέον- nude μακιγιάζ, ενώ τα μαλλιά της έχουν σχεδόν πάντα ένα καρέ κόψιμο.

Σπάνια τη βλέπουμε με extreme αλλαγές στο μάκρος τους, με την ίδια να δοκιμάζει extensions ή περούκες όταν θέλει να τα μακρύνει για επαγγελματικούς λόγους (για κάποια φωτογράφιση για παράδειγμα).

Δες εδώ: H Maria Menounos μόλις έκανε ένα από τα πιο σέξι χτενίσματα

Πρόσφατα λοιπόν την είδαμε να πρωταγωνιστεί σε μια καμπάνια αρωμάτων με τη μεγαλύτερη αδελφή της, Kim Kardashian, έχοντας ένα διαφορετικό hair look από αυτό που την έχουμε συνηθίσει. Απ᾽ότι φαίνεται, η Kendall συνεργάστηκε με το brand KKW Fragrance και την Kim, για να λανσάρουν τρία νέα αρώματα με την υπογραφή του top model, εκφράζοντας απόλυτα τον χαρακτήρα, το όραμα αλλά και την αγάπη της για τα άλογα, την ιππασία και τον φρέσκο αέρα της υπαίθρου.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν είδαμε μια εντελώς διαφορετική Kendall, με πολύ μακριά, κυματιστά κατάμαυρα μαλλιά, που την έκαναν να μοιάζει με αληθινή Αμαζόνα.

Για του λόγου το αληθές, δες πώς μοιάζει με μακριά μαλλιά:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για περούκα ή για extensions, εμείς πάντως έχουμε να πούμε ότι μας αρέσει πολύ και με μακριά μαλλιά, τι λες;

Δες επίσης: Kendall Jenner | "Ανοίχτηκε" για τις δυσκολίες που είχε με την ακμή στην εφηβεία της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ