Follow us

Kendall Jenner | "Ανοίχτηκε" για τις δυσκολίες που είχε με την ακμή στην εφηβεία της

Με αφορμή το Drunk-Get-Ready-with-me video που γύρισε με την Kylie Jenner.

kendall jenner Abaca Press

Μια σημαντική αποκάλυψη έκανε η Kendall Jenner σχετικά με τη μάχη της με την ακμή στην εφηβεία της. Η 25χρονη συναντήθηκε με τη μικρότερη αδελφή της, Kylie, για να γυρίσουν ένα Drunk-Get-Ready-with-me video για το You Tube channel της τελευταίας.

Με αφορμή λοιπόν το συγκεκριμένο video, το top model εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που ζούσε ως έφηβη στο σχολείο εξαιτίας της έντονης ακμής, αλλά και τη γενικότερη σχέση της με το μακιγιάζ.

Δες εδώ: Εmily Ratajkowski | 10 φορές που έχει αποδείξει ότι είναι η βασίλισσα του nude makeup

Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα στα σφηνάκια που κατανάλωσαν, η Kendall αναφέρθηκε με περισσότερες λεπτομέρειες στο συγκεκριμένο θέμα της:

"Είχα πραγματικά πολύ μεγάλο θέμα με την ακμή στο γυμνάσιο. Εκείνο το καλοκαίρι πριν την πρώτη λυκείου ήταν και η περίοδος που πραγματικά τα απυράκια έκαναν πάρτι στο πρόσωπό μου. Θυμάμαι ότι μονολογούσα κι έλεγα: κοίτα να δεις, και αρχίζω το λύκειο", ενώ σε εκείνο το σημείο δήλωσε ποια η σχέση της με το makeup.

"Είχα τόσα πολλά σπυράκια και προσπαθούσα να τα κρύψω με το μακιγιάζ, ακόμα κι αν δεν είχα ιδέα ακόμα για το πώς δουλεύει, πώς να το κάνω σωστά, τι μου ταιριάζει κλπ. Κάθε πρωί, θα πηγαίναμε μαζί σχολείο, θα ανεβαίναμε παρέα τις σκάλες και θα σε ρωτούσα: "Μπορείς να καταλάβεις ότι έχω ακμή;" Κι εσύ μου απαντούσες: "Όχι, είσαι πανέμορφη". Κι ενώ ήξερα ότι μου έλεγες ψέματα, το εκτιμούσα πολύ καθώς με έκανες να αισθάνομαι σιγουριά και αυτοπεποίθηση για τον εαυτό μου", είπε γελώντας.

Συγκινημένη από την ιστορία της Kendall, η Kylie απάντησε ότι ήταν έτσι κι αλλιώς όμορφη, και ότι δεν χρειάζεται σχεδόν καθόλου μακιγιάζ για να δείξει υπέροχη.

Δες επίσης: Khloé Kardashian | Έκανε το χτένισμα που θα θες να αντιγράψεις asap

Στη συνέχεια, ετοιμάστηκαν για να δημιουργήσουν μερικά "gorgeous makeup looks" όπως ειπε η Kylie, με την Kendall να δηλώνει ότι σπάνια πλέον φοράει μακιγιάζ στην καθημερινότητά της και ότι το σημερινό θα ήταν η εξαίρεση για εκείνη.

Πολύ έντονο ροζ ρουζ στα ζυγωματικά και μπλε και μωβ αποχρώσεις κραγιόν στα χείλη ήταν τα χαρακτηριστικά του stellar makeup που δημιούργησαν:

Loading...

Ενώ ολόκληρο το βίντεο μπορείς να δεις κι εδώ:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ