Follow us

Η Storm Reid είναι η νέα global ambassador της Maybelline New York

Η Storm θα δώσει τη φωνή της στην πρωτοβουλία Brave Together της Maybelline, ενώ θα είναι και το κεντρικό πρόσωπο στην ανανεωμένη σειρά Fit Me.

Storm Reid Courtesy of Mayebelline

Ύστερα από τη συμμετοχή της στις ταινίες A Wrinkle in Time, 12 Years a Slave , Don’t Let Go, When They See Us, The Bravest Knight, The Invisible Man, The Suicide Squad, One Way, και στη δημοφιλή σειρά Euphoria, ένας νέος ρόλος έρχεται να προστεθεί στο βιογραφικό της ταλαντούχας Storm Reid: αυτός της global ambassador της Maybelline New York.


Η Storm υποστηρίζει και προσπαθεί να δημιουργήσει κοινωνική αλλαγή μέσα από διαφορετικές πλατφόρμες της, καθώς και μέσω της πρωτοβουλίας της Bamazing, η οποία στοχεύει στην ενδυνάμωση και ανάδειξη της επόμενης γενιάς. Η ίδια δεν διστάζει να θίξει σημαντικά κοινωνικά ζητήματα, όπως η
φυλετική ισότητα, η ψυχική υγεία και ο αποκλεισμός, επιλέγοντας συχνά να ταυτίζεται με έργα που υποστηρίζουν τέτοιους σκοπούς.

Η Storm Reid είναι η νέα global ambassador της Maybelline New York

Αυτή η φιλοσοφία είναι που ήρθε να ενώσει τη Maybelline με την Storm. "Η Storm αποτελεί μια ξεχωριστή φωνή που έχει όραμα να φέρει την αλλαγή. Είναι μια ταλαντούχα ηθοποιός, θαρραλέα πρωταθλήτρια υπέρ της ισότητας, με ενέργεια που φωτίζει όποιο δωμάτιο και αν μπει", δήλωσε η Trisha Ayyagari, Global Brand President, Maybelline New York Worldwide.

Η Storm θα δώσει τη φωνή της στην πρωτοβουλία Brave Together της Maybelline, για την υποστήριξη των ανθρώπων με άγχος και κατάθλιψη, καθώς και στο συνεχές έργο έκφρασης της διαφορετικότητας, το οποίο επιδιώκει να επιτύχει η Maybelline. Θα είναι επίσης το κεντρικό πρόσωπο στην ανανεωμένη σειρά Fit Me της Maybelline, που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ