Follow us

Νέα μέρα, νέο χρώμα μαλλιών για την Μαίρη Συνατσάκη

Το κόκκινο που έγινε καστανό και μετά λιλά.

Μαίρη Συνατσάκη Instagram/@mairiboo

Πριν από μερικές μέρες η Μαίρη Συνατσάκη σόκαρε όλους τους θαυμαστές της όταν απαρνήθηκε το φλόγερό κόκκινο χρώμα των μαλλιών της, που διατηρούσε τους τελευταίους μήνες, για ένα πολύ γλυκό -και γνώριμο- καστανό.

Ελευθερία Ελευθερίου | Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της μετά την αποχώρησή της από το Survivor

"Ta da! Lighter and brighter • Δεν ήταν ψέμα. Εντάξει, θα πάρει χρόνο για να γίνει ακριβώς όπως το θέλουμε το καινούργιο χρώμα αλλά αυτή είναι η αρχή! [of course by my @stefanos.vasilakis ] Καλό μήνα πίπολ", είχε γράψει στη λεζάντα της φωτογραφίας με την οποία αποκάλυψε το νέο hair look της.

Η Ναταλία Γερμανού πιο ξανθιά από ποτέ | Δες το νέο hair look της

Η Μαίρη απ' ό,τι φαίνεται όμως δεν είναι πλήρως ικανοποιημένη με το look της κι έτσι συνέχεια αναζητά νέους τρόπους να πειραματιστεί με τα μαλλιά της. Χρησιμοποιώντας ένα από τα διάσημα φίλτρα του Instagram που αλλάζουν χρώμα στα μαλλιά, είδε πώς θα ήταν με λιλά μαλλιά και φυσικά ανέβασε την απαραίτητη φωτογραφία στα stories. "Γιατί είναι τόσο όμορφο αυτό το χρώμα; Γιατί;", έγραψε. Εμείς θα συμφωνήσουμε μαζί της, αφού το λιλά χρώμα στα μαλλιά της πηγαίνει πολύ. Λες να το δοκιμάσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες;

Δες την Μαίρη με λιλά μαλλιά:

Νέα μέρα, νέο χρώμα μαλλιών για την Μαίρη Συνατσάκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ