Follow us

Ελευθερία Ελευθερίου | Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Δεν θυμίζει σε τίποτα την Ελευθερία που βλέπαμε κάποτε στις πίστες.

Ελευθερία Ελευθερίου Npd

Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε στις 15 Απριλίου από το Survivor και εδώ και μερικές ώρες βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα. Μιλώντας με δάκρυα στα μάτια για την αποχώρησή της είχε πει: "Το ένιωθα! Ήταν κι ο λόγος που δεν αγωνίστηκα στο τελευταίο αγώνισμα. Νιώθω πολύ γεμάτη. Τα δάκρυα είναι από συγκίνηση και χαρά. Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά που έχω ζήσει. Θα μου λείψει αυτή η γλυκιά ταλαιπωρία. Είμαι πραγματικά πολύ καλά”.

Η Ναταλία Γερμανού πιο ξανθιά από ποτέ | Δες το νέο hair look της

Λίγο μετά την άφιξή της στην Ελλάδα, η Ελευθερία ανέβασε και την πρώτη φωτογραφία της μετά από καιρό στο προφίλ της στο Instagram. Σε αυτήν φαίνεται να ποζάρει μαυρισμένη και φορώντας το μαγιό της με φόντο την παραλία του Αγίου Δομίνικου. Εκεί είναι που είδαμε και το νέο hair look της.

Με πιο ξανθά και μακριά μαλλιά από ποτέ η Αγγελική Δαλιάνη | Φωτογραφίες με το νέο hair look της

Η Ελευθερία που όταν τη βλέπαμε στις πίστες είχε συνήθως μακριά καστανά μαλλιά με ξανθές ανταύγειες, τώρα φαίνεται πως εμπνεύστηκε από την εμπειρία της στο Survivor και έκανε κοτσιδάκια τύπου ράστα στα μαλλιά της. "Τα κατάφερα! I am a survivor 🙏 ένα τεράστιο ευχαριστώ για την στήριξη! Σας αγαπώ”, έγραψε στη λεζάντα και όπως ήταν φυσικό τα likes έπεσαν βροχή. Πώς σου φαίνεται το νέο look της;

Δες το νέο hair look της:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ