Follow us

Πώς να αποκτήσεις το τέλειο μαύρισμα στο σπίτι, πριν την πρώτη σου εμφάνιση στην παραλία

Και γιατί να το προτιμήσεις έναντι της ηλιοθεραπείας.

μαύρισμα iStock

Αν αναρωτιέσαι πώς μπορείς να κάνεις ένα τέλειο, ομοιόμορφο μαύρισμα σπίτι σου εύκολα και γρήγορα αλλά και γιατί να επιλέξεις τα αυτομαυριστικά προϊόντα έναντι της ηλιοθεραπείας, σού έχουμε την απάντηση και στα δύο.

Καταρχάς, είναι απείρως προτιμότερο να αποκτήσεις ένα ζεστό, sunkissed τόνο με τη βοήθεια αυτομαυριστικών παρά να κάθεσαι κάτω από τον ήλιο με τις ώρες για να κάνεις το πολυπόθητο, μαυρισμένο δέρμα που χαζεύεις στις διαφημίσεις - όσο αντηλιακό κι αν φοράς. Ο ήλιος έχει γίνει εξαιρετικά επικίνδυνος και βλαβερός για την επιδερμίδα του σώματος και του προσώπου, και καλό είναι να αποφεύγεται.

Σε αυτό το σημείο έρχονται τα αυτομαυριστικά να παίξουν έναν σημαντικότατο ρόλο στο να αποκτήσεις μια χρυσαφένια, φυσική λάμψη από την ασφάλεια του σπιτιού σου και πριν ακόμη βγεις στην παραλία για τα πρώτα σου μπάνια. Πώς; Με τη νέα συλλογή Aegean Bronze της KORRES, που θα σε κάνει να νιώθεις μια bronze goddess, χωρίς να έχεις ξοδέψει ούτε μια ώρα στον ήλιο.

Το νέο Serum Αυτομαυρίσματος για πρόσωπο και σώμα με 100% φυσικής προέλευσης παράγοντα μαυρίσματος και η Ενυδατική Mousse Λάμψης Σώματος με υαλουρονικό δίνουν στο δέρμα τη ζεστή χρυσαφένια απόχρωση και τη λάμψη του ήλιου που έχει απόλυτη διάρκεια και ομοιόμορφο αποτέλεσμα στο δέρμα. Πλήθος φυσικών συστατικών και θρεπτικών, ενυδατικών ελαίων περιέχονται στα προϊόντα για δέρμα ενυδατωμένο, ελαστικό, απαλό και φυσικά λαμπερό.

Πώς να αποκτήσεις το τέλειο μαύρισμα στο σπίτι, πριν την πρώτη σου εμφάνιση στην παραλία

Το καλύτερο; Το πιο καλοκαιρινό eau de parfum της μάρκας, το νέο Aegean Bronze, ασφυκτικά γεμάτο με νότες από περγαμόντο, φρέζια, βανίλια, που μυρίζοντάς το θα σου φέρει μεμιάς στο νου στιγμές από τις βόλτες σου στο αγαπημένο σου νησί.

KORRES

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ