Follow us

Τα 5 αγαπημένα μας all over blush items για την πιο δροσερή όψη στο πρόσωπο

Τα υβριδικά προϊόντα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε μάτια, χείλη και ζυγωματικά.

makeup Splash News / Ideal Image

Έχουμε ξαναμιλήσει πολλές φορές για τα πολυχρηστικά προϊόντα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να κάνεις το μακιγιάζ ολόκληρου του προσώπου, εξοικονομώντας έτσι χρόνο αλλά και χρήμα. Από concealer και face oils ή balms, είναι ξεκάθαρα τα αγαπημένα μας beauty items, ενώ τα λατρεύουν ακόμα και οι πιο έμπειροι makeup artists.

5 βελούδινα, πολυχρηστικά balms για υπέροχη λάμψη και ενυδάτωση σε πρόσωπο και σώμα

Η νέα μας εμμονή είναι τα all over blush προϊόντα μακιγιάζ, που είναι στην ουσία ρουζ σε υγρή ή κρεμώδη μορφή, που όμως μπορούν να εφαρμοστούν σε όλο το πρόσωπο. Βασικός τους στόχος είναι να χαρίσουν απαλό χρώμα στο πρόσωπο αλλά και ενυδάτωση, αφού συνήθως είναι εμπλουτισμένα με έλαια και βιταμίνες που θρέφουν την επιδερμίδα. Επίσης, χαρίζουν άφθονη λάμψη υγείας - γι' αυτό άλλωστε συμβάλλουν σε μια πιο ξεκούραστη, νεανική όψη.

All over concealer | Tο πιο χρήσιμο προϊόν που χαρίζει πλήρη κάλυψη με φυσικό αποτέλεσμα σε όλο το πρόσωπο

Pro tip: Χρησιμοποίησε ένα υγρό ρουζ αντί για σκιά στα βλέφαρα και αντί για κραγιόν, για ένα μονοχρωματικό αποτέλεσμα. Προτείνουμε να επιλέξεις ένα απαλό ροδακινί ή βερυκοκί, που είναι το χρώμα της σεζόν και χαρίζει ένα διακριτικό χρώμα υγείας σε όλο το πρόσωπο.

Favorite beauty picks | Τα 10 καλύτερα αντηλιακά με χρώμα για κάλυψη αλλά και προστασία στην πόλη, όλο τον χρόνο

Δες τα 5 πιο αγαπημένα μας all over blushes:

Glow Play Blush ( απόχρωση Grand), MAC Cosmetics

Glow Play Blush ( απόχρωση Grand), MAC Cosmetics

Αυτό το καινοτόμο, μοναδικά απαλό, βελούδινο ρουζ σε κρεμώδη σύνθεση δημιουργεί ένα αψεγάδιαστα λαμπερό look όταν εφαρμόζεται με τα δάχτυλα ή με πινέλο.

Pot Rouge For Lips & Cheeks (Fresh Melon), Bobbi Brown

Pot Rouge For Lips & Cheeks (Fresh Melon), Bobbi Brown

Tο κρεμώδες Pot Rouge For Lips & Cheeks της Bobbi Brown στην απόχρωση Fresh Melon δίνει υπέροχο χρώμα σε μήλα και χείλη με μια εφαρμογή.

Neo Nude A-Line Blush, Armani

Neo Nude A-Line Blush, Armani

Το Neo Nude A-Lines, είναι χρώμα βασισμένο σε νερό που συγχωνεύεται αμέσως με την επιδερμίδα, παρέχοντας μια υγιή και λαμπερή όψη. Με απλικατέρ που σε βοηθά να επιλέγεις την τέλεια ποσότητα για εφαρμογή χωρίς λάθη.

Days In Bloom 3-In-1 Silky All-Over ( 03 Creative Peach), KIKO MILANO

Days In Bloom 3-In-1 Silky All-Over ( 03 Creative Peach), KIKO MILANO

Υγρό προϊόν 3 σε 1 με φυσικό λαμπερό φινίρισμα που, χάρη στην ευελιξία του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει ένα κομψό μονοχρωματικό full make-up look, ενισχύοντας τα χείλη και τονίζοντας τα χαρακτηριστικά και τα μάτια.

On-the-Glow Blush (Juicy), Pixi

On-the-Glow Blush (Juicy), Pixi

Με βάση το τζίνσενγκ, την αλόη βέρα και ένα μοναδικό μείγμα εκχυλισμάτων φρούτων, αυτό το ρουζ σε στικ προσφέρει μια νότα φρεσκάδας, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Το προϊόν αυτό είναι προσαρμοσμένο στο PH του δέρματος και χρησιμοποιείται σε μάγουλα και χείλη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ