Follow us

H Kylie Jenner επανακυκλοφόρησε τη σειρά καλλυντικών της με εντελώς νέα σύνθεση

To brand "Kylie Cosmetics" έγινε vegan και clean ακολουθώντας πιστά την παγκόσμια ανάγκη για βιωσιμότητα.

kylie jenner Abaca Press

Ήταν την 4η Μαΐου όταν διαπιστώσαμε ότι το Instagram page @kyliecosmetics είχε σβήσει όλα ανεξαιρέτως τα posts που είχε ανεβάσει έως τότε, ανεβάζοντας μονάχα μια φωτογραφία της δημιουργού του brand, Kylie Jenner, συνοδευόμενη με τα εξής αινιγματικά λόγια στη λεζάντα: "Something is coming".

Λίγους μήνες μετά, την 1η Ιουλίου, έγινε η αποκάλυψη σχετικά με το νέο αυτό που όλοι αναμέναμε: στις 15 Ιουλίου θα επανακυκλοφορούσε η συλλογή προϊόντων μακιγιάζ της influencer με νέα σύνθεση. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, όλα τα καλλυντικά θα ήταν πλέον vegan, "καθαρά" (βλ. τον ορισμό του clean beauty) και έτοιμα να ταξιδέψουν παντού στον κόσμο, ιδίως μέσα από την ιστοσελίδα KylieCosmetics.com. Τι σημαίνει "καθαρά"; Καμία χρήση parabens, γλουτένης ή ζωικών ελαίων, ενώ απαγορεύτηκε και η χρήση πάνω από 1.600 συστατικών στις φόρμουλες των προϊόντων. Παρ' όλα αυτά, τα χρώματα, οι υφές και η αποτελεσματικότητά τους παραμένουν εξαιρετικές.

Loading...

Κι ενώ όλες αυτές τις μέρες οι πιστοί fans του beauty brand ανυπομονούσαν για το νέο αυτό λανσάρισμα (που πάνω απ' όλα σέβεται το περιβάλλον και τα ζώα), πριν λίγες ώρες έγινε το πολυπόθητο launch. Η ανακοίνωση έγινε με μια φωτογραφία της Kylie Jenner να ποζάρει με glossy sleek, μαύρα μακριά μαλλιά και άψογο μακιγιάζ και barbie pink outfit.

Δες τη φωτογραφία:

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ