Follow us

Ζηλεύεις τα messy κυματιστά μαλλιά της Hailey Bieber; Δες πώς μπορείς να τα αντιγράψεις

Η Hailey ανέβασε ένα tutorial για τα signature κυματιστά μαλλιά της και δεν θα πιστεύεις πόσο εύκολο είναι να τα αντιγράψεις.

πώς να κάνω μπούκλες με ισιωτική Instagram/@haileybieber

Το quarantine χόμπι της Hailey Bieber, το να φτιάχνει δηλαδή βίντεο για το Youtube, μετατράπηκε γρήγορα σε μια επιτυχημένη επιχείρηση, με το κανάλι της να έχει συγκεντρώσει μέσα σε δύο μήνες περισσότερους από 1,2 εκατομμύριο συνδρομητές, αλλά και σημαντικά βραβεία. Οι θαυμαστές της έτσι μέσα από αυτό έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να δουν μέσα από την κλειδαρότρυπα τη ζωή της, αλλά και να μάθουν skincare, makeup και hair tips από μία από τις πιο όμορφες γυναίκες celebrities αυτήν την στιγμή. Στο πιο πρόσφατο βίντεό της τους αποκάλυψε αυτό που τόσο καιρό περίμεναν: Πώς να κάνουν μπούκλες με ισιωτική, δηλαδή πώς να πετύχουν το signature hairstyle της.

Η Kourtney Kardashian έκοψε τα μαλλιά της πιο κοντά από ποτέ και κατάφερε να "ρίξει" το Instagram

Πώς να κάνω μπούκλες με ισιωτική; The Hailey Bieber way

Loading...

Το μοντέλο εξηγεί βήμα βήμα όλη τη διαδικασία από το στέγνωμα των μαλλιών της μετά το λούσιμο μέχρι τη χρήση της πρέσας που της έκανε δώρο η hairstylist της, Jen Atkins, και την εφαρμογή των αγαπημένων της προϊόντων styling.

Loading...

Το tutorial ξεκινάει με την Hailey να εφαρμόζει στα μαλλιά της ένα spray για όγκο πριν το στέγνωμα. Στη συνέχεια, αφού τα στεγνώσει, ψεκάζει ένα texturizing spray και χωρίζει τα μαλλιά της στη μέση, στερεώνοντάς το πάνω μέρος με ένα κλιπ. Έπειτα, χωρίζει το κάτω μέρος σε τμήματα και περνά κάθε ένα από αυτά με την πρέσα κάνοντας μια wave like κίνηση. Στις πάνω πάνω τούφες, ξεκινά τις μπούκλες από τη μέση τους περίπου και αποφεύγει να πηγαίνει πολύ κοντά στις ρίζες. Στο τέλος της διαδικασίας, ψεκάζει πάλι τα μαλλιά της με λίγο texurizing spray και ένα ελαφρύ hairspray, πριν τα "ανακατέψει" με τα ακροδάχτυλά της.

10 τροπικά μανικιούρ που θα σε κάνουν να νιώθεις πως βρίσκεσαι ακόμα διακοπές

Όπως λέει η ίδια, αυτό είναι το αγαπημένο της χτένισμα όταν πρόκειται να φορμάρει τα μαλλιά της μόνη της, και το λατρεύει ιδιαίτερα τις μέρες που βγαίνει ραντεβού με το σύζυγό της, Justin.

Δες το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ