Follow us

Cara Delevingne | Το μυστικό πίσω από το λαμπερό ξανθό χρώμα των μαλλιών της

Η μάσκα μαλλιών που πρέπει να δοκιμάσεις.

Cara Delevingne Splash News/Ideal Image

Το Dior Haute Couture σύνολό της δεν ήταν το μόνο που ευθύνεται για τα κομπλιμέντα που έλαβε η Cara Delevingne στο κόκκινο χαλί του Met Gala 2022. Μόλις άστραψαν πάνω της τα φλας των φωτογράφων "αποκαλύψθηκε" το λαμπερό ξανθό χρώμα των μαλλιών της με τις fans να αναρωτιούνται ποιο είναι το μυστικό της.

Met Gala 2022 | Το κυρίαρχο nail trend στο κόκκινο χαλί που -πίστεψέ μας- θα θέλεις να υιοθετήσεις

Get the look

Πίσω από το ανάλαφρο hair look της κρύβεται η hairstylist Mara Roszak. Όπως αποκάλυψε η ίδια, ξεκίνησε προετοιμάζοντας τα μαλλιά της με την Color Fresh Mask της Wella Professionals στην απόχρωση Golden Gloss, που ανανέωσε το χρώμα τους και τα έκανε να δείχνουν πιο υγιή.

Loading...

Στη συνέχεια, εφάρμοσε σε νωπά μαλλιά τον αφρό EIMI Extra Volume Mousse Strong Hold Volumizing Mousse της Wella Professionals για να αυξήσει τον όγκο των μαλλιών της κι έπειτα μία μικρή ποσότητα ROZ Santa Lucia styling oil για να τους χαρίσει λάμψη.

Αφού στέγνωσε τα μαλλιά της, χρησιμοποίησε ένα curling iron για να δημιουργήσει ανάλαφρους κυματισμούς, τους οποίους και "κλείδωσε" με το EIMI Stay Firm Workable Finishing Hairspray της Wella Professionals. Λίγο πριν περπατήσει στα σκαλιά του Met, βούρτσισε απαλά τα μαλλιά της Cara και τα μάζεψε πίσω από το αφτί της στη μία πλευρά.

Η Kim Kardashian έβαψε τα μαλλιά της ξανθά για να μοιάσει στην Marilyn Monroe

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ