Follow us

Πώς να δείχνω φρέσκια ακόμα και μετά από ξενύχτι; Το viral TikTok hack που θα σε βοηθήσει

Και μπορείς να πετύχεις το fresh look με δύο μόνο προϊόντα μακιγιάζ.

barbara palvin Abaca

Εσύ γνώριζες ότι μπορείς να αποκτήσεις άμεσα dewy, λαμπερή όψη στα μήλα και στα ζυγωματικά, aka να δείχνεις νεότερη και πιο φρέσκια, μόνο με τη χρήση 2 προϊόντων μακιγιάζ; Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις πώς, συνέχισε να διαβάζεις.

Δεν είναι μόνο η χρήση ενυδατικής, σέρουμ ή μιας σωστής κρέμας ματιών για τους μαύρους κύκλους που θα κάνουν "τη δουλειά". Φυσικά, βοηθούν σίγουρα τα παραπάνω, όπως και ένας 8ωρος, καλός ύπνος, όμως και το μακιγιάζ πολλές φορές παίζει τον ρόλο του.

Τα 5 (ασυναίσθητα) λάθη στο μακιγιάζ που σε κάνουν να φαίνεσαι μεγαλύτερη και πιο κουρασμένη

Μην πάει το μυαλό σου σε κάτι πολύ βαρύ ή εξεζητημένο: Συνήθως, λίγο ρουζ, ένα λιπ γκλος, μάσκαρα και ελάχιστες λάμψεις σε μήλα και ζυγωματικά αρκούν για να νιώσεις όμορφη και να τονίσεις τα χαρακτηριστικά σου.

Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι η χρήση του highlighter (το προϊόν που θα χαρίσει λάμψη στο δέρμα σου) πρέπει να είναι φειδωλή για να μην βγει υπερβολικό το αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να εφαρμόζεις ποσότητες με το κιλό παρά μόνο τόση όση θα σου χαρίσει μια dewy λάμψη, κατάλληλη τόσο για τις πρωινές όσο και τις βραδινές σου εμφανίσεις.

DIY Liquid Blush | Πόσο εύκολο είναι να φτιάξεις το δικό σου υγρό ρουζ;

Ποια είναι ωστόσο η λεπτή γραμμή που δεν πρέπει να διασχίσεις για να μην ξεπεράσεις τις ισορροπίες; Η αλήθεια είναι ότι, ειδικά με το highlighter (σε υγρή μορφή ή σε σκόνη) τα όρια ξεπερνιούνται μιας και είναι πανεύκολο να σου πέσει περισσότερο προϊόν - και να γυαλίζεις από χιλιόμετρα.

Η λαμπερή, "διάφανη" επιδερμίδα είναι η νέα τάση που ακολουθούν όλες οι celebrities

Το εύκολο makeup hack όμως που θα σου εγγυηθεί πιο διακριτική εφαρμογή - που είναι και το ζητούμενο - ορίζει το εξής: Να αναμείξεις το υγρό highlighter με το υγρό ή κρεμώδες ρουζ σου και να φτιάξεις έτσι μια βάση που θα απλώσεις καλά στα μήλα και στα ζυγωματικά σου. Έτσι, με μια μόλις κίνηση θα έχεις φρέσκο, ροδαλό χρώμα αλλά και λάμψη, ενώ θα διαπιστώσεις ότι η όποια κούραση από ξενύχτι θα εξαφανιστεί στην στιγμή.

Ένας έξυπνος τρόπος να εντάξεις το σέρουμ στο καθημερινό μακιγιάζ σου

Δες και το παρακάτω βίντεο:

Loading...

Ενώ μπορείς να δοκιμάσεις τα παρακάτω προϊόντα για να πετύχεις το look:

Soft Pinch Liquid Blush, Rare Beauty (Hope)

Soft Pinch Liquid Blush, Rare Beauty (Hope)

Aνάλαφρο υγρό ρουζ μακράς διαρκείας που αναμιγνύεται και «χτίζεται» με ωραίο τρόπο για μια απαλή, υγιή όψη κοκκινίσματος στα μάγουλα. Διατίθεται σε ματ και λαμπερά τελειώματα.

Strobe Cream, Mac Cosmetics (peachlite)

Strobe Cream, Mac Cosmetics (peachlite)

Ενυδατικό προϊόν που ενισχύει την εμφάνιση της θαμπής επιδερμίδας και φωτίζει με ιριδίζοντα σωματίδια. 

Photo Finish Illuminate Glow Primer, Smashbox

Photo Finish Illuminate Glow Primer, Smashbox

Ένα λεπτόρρευστο primer που χαρίζει φωτεινότητα και είναι εμπλουτισμένο με συστατικά που αγαπούν την επιδερμίδα για φωτεινή, λαμπερή επιδερμίδα όλη μέρα.

NYX Professional Makeup Born To Glow! Liquid Illuminator (Sunbeam)

NYX Professional Makeup Born To Glow! Liquid Illuminator (Sunbeam)

Mια ελαφριά σύνθεση highlighter, η οποία μπορεί να αναμειχθεί σε γυμνή επιδερμίδα ή με foundation για να δημιουργήσει ένα δροσερό, φωτισμένο εκ των έσω τελείωμα μακιγιάζ.

Strobe Face Glaze, MAC Cosmetics

Strobe Face Glaze, MAC Cosmetics

Iριδίζον, γυαλιστερό ρουζ που χαρίζει δροσερή όψη. Πρόκειται για γυαλιστερό balm με περλέ λάμψη που χαρίζει τρισδιάστατο glow για επιδερμίδα που ακτινοβολεί.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ