Follow us

DIY Liquid Blush | Πόσο εύκολο είναι να φτιάξεις το δικό σου υγρό ρουζ;

To liquid blush είναι must-have για το νεσεσέρ σου φέτος - και για πάντα.

ρουζ iStock

Η ερώτηση είναι μάλλον ρητορική, καθώς είναι... πανεύκολο. Αν δεν διαθέτεις ένα από τα must-have προϊόντα μακιγιάζ - το liquid blush - μπορείς πολύ εύκολα να το φτιάξεις μόνη σου, με μόλις δύο προϊόντα που σίγουρα έχεις στο νεσεσέρ σου.

DIY Liquid Blush

To μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις λίγο προϊόν από το αγαπημένο σου ρουζ σε σκόνη (είμαστε σίγουρες ότι διαθέτεις τουλάχιστον ένα) και ένα ενυδατικό primer ή την ενυδατική σου κρέμα. Ανάμειξε καλά τις δύο υφές μεταξύ τους με ένα πινέλο και σύντομα θα διαπιστώσεις πως έφτιαξες μόνη σου, σε λιγότερο από 2', το πιο τέλειο υγρό ρουζ που θα μπορούσες να έχεις - και μάλιστα ακριβώς στην απόχρωση που σου ταιριάζει.

Perfect base | 4 tips για άψογη εφαρμογή του foundation

Τα οφέλη του υγρού ρουζ:

Γιατί έχει γίνει τόσος χαμός με το liquid blush; Γιατί, πολύ απλά, είναι ένα πολύ ευέλικτο, εύχρηστο προϊόν που χαρίζει μια υγιή, φρέσκια όψη αλλά και ένα πολύ λαμπερό φινίρισμα που κολακεύει όλους τους τύπους δέρματος. Ταυτόχρονα, ενυδατώνουν το δέρμα, κάτι που ωφελεί ιδιαίτερα τις ξηρές επιδερμίδες. Επιπλέον, πολύ συχνά λειτουργεί και ως πολυχρηστικό προϊόν, αφού ενδείκνυται να το φοράς και σαν κραγιόν ή σαν σκιά στα βλέφαρα.

Βέβαια, και τα powder blushes έχουν τη γοητεία τους: Είναι αρκετά σταθερά και ταιριάζουν ιδανικά στις λιπαρές επιδερμίδες αφού διατηρούνται αναλλοίωτα για ώρες. Επίσης, πολύ συχνά χρησιμοποιούνται και για να σετάρεις το αποτέλεσμα του liquid ή stick blush, όπως ακριβώς θα έκανες με μια πούδρα για να σταθεροποιήσεις το foundation.

Δες παρακάτω τις αγαπημένες μας επιλογές σε powder blushes:

Blush Colour (107 Pink Rose), Radiant Professional

Blush Colour (107 Pink Rose), Radiant Professional

Xαρίζει ζωντανό χρώμα με ματ ή περλέ απόχρωση στα «μήλα» του προσώπου.

Blossoming Beauty, Multi-Finish Floral Blush, KIKO MILANO

Blossoming Beauty, Multi-Finish Floral Blush, KIKO MILANO

Περλέ ρουζ με ματ αποτέλεσμα. Συνδυάζει αρμονικά δύο φινιρίσματα, ματ και λάμψης, για φυσικό και αστραφτερό αποτέλεσμα.

Cheek to Cheek blush palette, ID Concept Beauty

Cheek to Cheek blush palette, ID Concept Beauty

Διπλή παλέτα ρουζ με matte και satin υφές, σε αποχρώσεις ανοιχτό βερικοκί και καφέ της μόκας αντίστοιχα. Απλώνεται ομοιόμορφα στην επιδερμίδα δίνοντας ένα εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα με κάλυψη που μπορείς να "χτίσεις" για να δημιουργήσεις το ιδανικό αποτέλεσμα για το δέρμα σου.

Blush Colour Palette, Erre Due

Blush Colour Palette, Erre Due

Παλέτα ρουζ σε τόνους του ροζ, σε ανοιχτές και σκούρες αποχρώσεις, με satin και matte υφές. Έχουν πλούσιο χρώμα και λεπτή, βελούδινη υφή που απλώνεται εύκολα και ομοιόμορφα για αποτέλεσμα που διαρκεί.

Sunrise Rose, Island Bronze, KORRES

Sunrise Rose, Island Bronze, KORRES

Συνδυασμός 3 βελούδινων υφών bronzer, highlighter και ρουζ εφαρμόζονται σε πρόσωπο και μάτια αναδεικνύοντας τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας και του βλέμματος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ