Follow us

Bronzed Makeup | Η must παλέτα της σεζόν θυμίζει ελληνικό καλοκαίρι

Όταν οι εικόνες της κορυφαίας Ελληνίδας φωτογράφου Marina Vernicos, ενώνονται με την εμβληματική MAC Amber Times Nine Εye Palette, το αποτέλεσμα είναι η επιτομή των καλοκαιρινών διακοπών.

MAC Cosmetics Fotis Plegas

Καλοκαίρι χωρίς bronzed μακιγιάζ γίνεται; Δεν γίνεται. Γι' αυτό η δημοφιλής φωτογράφος Μarina Vernicos συνεργάστηκε αποκλειστικά με τη M·A·C Cosmetics για τη δημιουργία μίας άκρως καλοκαιρινής παλέτας σκιών με nude, καφέ και bronze αποχρώσεις, που θα σε βοηθήσει να πετύχεις τα πιο όμορφα καλοκαιρινά looks.

Bronzed Makeup | Η must παλέτα της σεζόν θυμίζει ελληνικό καλοκαίρι

Η M·A·C x Μarina Vernicos Εye Palette αναδημιουργεί τη best seller έκδοση της κεχριμπαρένιας παλέτας, Amber Times Nine Εye Palette, και την "κλείνει" σε μία νέα limited συσκευασία με τη φωτογραφία των κρυστάλλινων νερών της Ιθάκης, που φέρει την υπογραφή της φωτογράφου.

MAC Cosmetics

Η έμπνευση για τη συνεργασία αντλήθηκε από την αγάπη της φωτογράφου για τα ελληνικά τοπία, τη minimal φιλοσοφία της, αλλά και από τον μοναδικό τρόπο έκφρασης των συναισθημάτων μέσα από τις εμβληματικές συλλογές και τα χρώματα της M·A·C Cosmetics. Τα ζεστά μπεζ και χάλκινα χρώματα της παλέτας θα σε ταξιδέψουν στις χρυσαφένιες ελληνικές ακρογιαλιές, ενώ οι απαλές ροδακινί και ροζ αποχρώσεις αιχμαλωτίζουν το ατελείωτο καλοκαιρινό δειλινό.

Το M·A·C x Μarina Vernicos Εye Palette θα διατίθεται online και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων στο www.maccosmetics.gr/

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ