Follow us

6 lash serums για βλεφαρίδες δυνατές και μακριές, σαν ψεύτικες

Η σωστή περιποίηση των βλεφαρίδων σου είναι το κλειδί αν θες να είναι μακριές, δυνατές και εντυπωσιακές.

lashes iStock

Η περιποίηση των βλεφαρίδων είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο, που ωστόσο πολλές γυναίκες αμελούν συστηματικά να τηρήσουν, όσο κι αν θέλουν μακριές, δυνατές βλεφαρίδες.

Γιατί η αλήθεια είναι ότι, αν θες να αποκτήσεις τις εντυπωσιακές βλεφαρίδες που ονειρεύεσαι, η σωστή φροντίδα τους είναι το κλειδί. Και όταν λέμε "σωστή φροντίδα" εννοούμε πολλά διαφορετικά, πλην πολύ σημαντικά βήματα που καλό είναι να τηρείς με ευλάβεια για να έχεις το αποτέλεσμα που θες.

Εκτός από τα βασικά λοιπόν, που περιλαμβάνουν το καλό και βαθύ ντεμακιγιάζ κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς, την επιλογή ποιοτικών μάσκαρα, την αποφυγή της έντονης τριβής για να αφαιρέσεις τη μάσκαρα αλλά και τον περιορισμό της εφαρμογής ψεύτικων βλεφαρίδων - extensions και λοιπών τεχνικών για ενίσχυση βλεφαρίδων, υπάρχει κι ένα μικρό μυστικό που θα σε "σώσει" στην κυριολεξία.

Ελένη Μενεγάκη | Αυτό είναι το μυστικό της για δυνατές, όμορφες βλεφαρίδες

Και αυτό δεν είναι άλλο από τα lash serums, τους ορούς ενδυνάμωσης βλεφαρίδων που όχι μόνο τις δυναμώνουν αλλά και τους χαρίζουν όγκο, ενυδάτωση και ανόρθωση, μεταξύ άλλων. Αυτά τα θαυματουργά προϊόντα περιλαμβάνουν θρεπτικά συστατικά, πεπτίδια, έλαια και βιταμίνες που θρέφουν την τρίχα από τη ρίζα της, τη διατηρούν ενυδατωμένη και βοηθούν ως ένα βαθμό την υγιή ανάπτυξή τους.

Δες εδώ τις 5 συνήθειες που προκαλούν φθορά στις βλεφαρίδες σου

Note: Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι δεν πρόκειται για προϊόντα που υπόσχονται ότι θα μεγαλώσουν ή θα πυκνώσουν τις βλεφαρίδες σου ως δια μαγείας. Αυτό που ωστόσο πράγματι κάνουν είναι να αποτρέπουν τη φθορά της τρίχας και επομένως να τη βοηθούν να αναπτύσσεται υγιώς, ενώ ταυτόχρονα τις διατηρούν γερές έτσι ώστε να μην σπάνε με το παραμικρό - aka, με το έντονο ντεμακιγιάζ και τρίψιμο που όλες κάνουμε κατά καιρούς.

Ελένη Βουλγαράκη | Η mascara για μακριές βλεφαρίδες που δεν αποχωρίζεται ποτέ ξεπουλάει κάθε δευτερόλεπτο

Tip: Πολλά lash serums είναι κατάλληλα για χρήση και για τα φρύδια. Είναι επομένως τα ιδανικά 2 σε 1 προϊόντα ώστε να δυναμώσεις και τα φρύδια σου και να καλύψεις τα όποια κενά μπορεί να έχεις.

Δες παρακάτω τα αγαπημένα μας lash serums:

Sweed Professional Eyelash Growth Serum

Sweed Professional Eyelash Growth Serum

Ορός που χάρη σε ένα πολύ δραστικό µείγµα ισχυρών φυσικών συστατικών µε θρεπτικά πεπτίδια, Biotinand Hyaluronic Acid κάνει τις βλεφαρίδες πιο υγιείς, µακρύτερες, δυνατότερες ενώ παρατείνει και τη φάση ανάπτυξης κάθε µιας βλεφαρίδας ξεχωριστά. Ο ορός µπορεί επίσης να χρησιµοποιηθεί ως ενισχυτής/booster για τα φρύδια.

RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner

RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner

Πρωτοποριακή σύνθεση, μοναδική στο είδος της, σχεδιασμένη από Οφθαλμίατρο για ενίσχυση των βλεφαρίδων & προστασία της τρίχας ενάντια στο σπάσιμο. Βελτιώνει την ελαστικότητα της τρίχας, ενδυναμώνει και βοηθά στην απόκτηση υγιών βλεφαρίδων που μεγαλώνουν και ζωηρεύουν φυσικά.

High Impact Lash Amplifying Serum , Clinique

High Impact Lash Amplifying Serum , Clinique

Η απαλή του σύνθεση, εμπλουτισμένη με θρεπτικά συστατικά και πεπτίδια, ενισχύει τη συνολική εμφάνιση των βλεφαρίδων.

Shiseido Full Lash Serum

Shiseido Full Lash Serum

Η μοναδική φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με αργινίνη για να μαλακώνει τις βλεφαρίδες και τα φρύδια, ενώ παρέχει ενυδάτωση για να εμποδίζει την αραίωση, το κόντεμα και το αδυνάτισμά τους. Επιδιορθώνει τη ζημιά που προκαλείται από τη βαριά χρήση μάσκαρας, προεκτάσεων και ψεύτικων βλεφαρίδων. 

The Skin Pharmacist Restore & Renew Eyelash Booster

The Skin Pharmacist Restore & Renew Eyelash Booster

Tο RESTORE & RENEW Eyelash Booster είναι ένας καινοτόμος ορός για την ενίσχυση των βλεφαρίδων. Η επιστημονικά μελετημένη του σύνθεση βοηθά τις βλεφαρίδες να είναι πιο υγιείς, πιο πυκνές και μακριές για ένα φυσικά σαγηνευτικό βλέμμα. Δίνει ζωντάνια στις βλεφαρίδες, τις κρατάει ενυδατωμένες και αποτρέπει τη φθορά τους.

Photo Finish Lash Primer, Smashbox

Photo Finish Lash Primer, Smashbox

Aυτό το ημιδιάφανο primer βλεφαρίδων χαρίζει ανόρθωση και όγκο, αυξάνει τον όγκο και το μήκος στις βλεφαρίδες σου
ενώ τις διαχωρίζει ώστε να μην υπάρχει ίχνος όγκου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ