Follow us

Ελένη Βουλγαράκη | Η mascara για μακριές βλεφαρίδες που δεν αποχωρίζεται ποτέ ξεπουλάει κάθε δευτερόλεπτο

Δεν κάνει βήμα χωρίς αυτή στο νεσεσέρ της - και είναι best value for money.

Ελένη Βουλγαράκη Instagram

Όμορφη, νέα και πετυχημένη, η Ελένη Βουλγαράκη είναι σίγουρα ένα από τα πιο φρέσκα κορίτσια της ελληνικής τηλεόρασης - αλλά και του Instagram. Κάθε της εμφάνιση μπαίνει στο μικροσκόπιο τόσο από fashion όσο και από beauty σκοπιά, ενώ ιδίως αναφορικά με το μακιγιάζ της, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έχει πολλά να μας πει - κι εμείς άπλετο inspo για να αντλήσουμε.

Loading...

Ρωτήσαμε και μάθαμε λοιπόν ποιο ή ποια είναι εκείνα τα προϊόντα μακιγιάζ που δεν λείπουν ποτέ από την τσάντα ή το νεσεσέρ της - με λίγα λόγια, με ποια προϊόντα δεν κάνει βήμα από το σπίτι της.

Και όπως μας είπε, τρία είναι αυτά που δεν αποχωρίζεται ποτέ, ο κόσμος να χαλάσει: Μια αντηλιακή κρέμα με χρώμα, το κονσίλερ της και η αγαπημένη της mascara.

"Αν έχω τα τρία αυτά πράγματα μέσα στο beauty bag μου είμαι καλυμμένη κυριολεκτικά και μεταφορικά", μάς αποκαλύπτει γελώντας ενώ μάς εκμυστηρεύτεαι επίσης ότι αν έπρεπε να ξεχωρίσει ένα μόνο προϊόν, αυτό θα ήταν ξεκάθαρα η mascara.

Loading...

"Έχω εμμονή με τις βλεφαρίδες μου, μια τεράστια συλλογή από mascaras και δίνω πολλή σημασία στο βάψιμο των βλεφαρίδων μου. Ποντάρω στο ωραίο βλέμμα με τονισμένες βλεφαρίδες ακόμη και όταν είμαι εντελώς άβαφη", είπε η παρουσιάστρια κι εμείς συμφωνούμε απόλυτα.

Μάλιστα, στην ερώτησή μας ποια είναι η mascara που χρησιμοποιεί αυτήν την περίοδο μάς απάντησε ότι είναι η Holiday Fable της KIKO MILANO, ένα προϊόν που ξεπουλάει στην Ελλάδα και παγκοσμίως κάθε δευτερόλεπτο. Και δεν είναι να απορείς για τον λόγο: Χαρίζει πλούσιες, μακριές, γεμάτη ένταση βλεφαρίδες χωρίς να τις κολλάει, ενώ μετά βίας κοστίζει πάνω από 10 ευρώ. Η best value for money mascara που έχουμε δοκιμάσει κι εμείς και θα βρεις εδώ.

4 ολοκαίνουριες mascaras που μόλις κυκλοφόρησαν - και πρέπει να δοκιμάσεις asap

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ