Follow us

Scrub τριχωτού κεφαλής για μαλλιά με υγιή όψη

Ενσωμάτωσε στη ρουτίνα σου τα scrubs για το τριχωτό της κεφαλής ώστε να αποκτήσεις λαμπερά μαλλιά με υγιή όψη.

MissBloom TEAM
hair iStock

Όλες μας κάνουμε απολέπιση στο πρόσωπο και στο σώμα, τι γίνεται όμως με το τριχωτό της κεφαλής; Ανάλογα με το πόσο συχνά λούζουμε τα μαλλιά μας, ένα scrub για το τριχωτό της κεφαλής μπορεί να μας βοηθήσει να ισορροπήσουμε και να υποστηρίξουμε τους φυσικούς μικροοργανισμούς στη συγκεκριμένη περιοχή, καθώς και να πετύχουμε όλους τους στόχους για τα μαλλιά μας. Πώς ακριβώς μας βοηθάει όμως η απολέπιση στο τριχωτό;

- Για να αφαιρέσουμε τη συσσώρευση ελαίων

Η συσσώρευση ελαίων μπορεί να συμβεί με φυσικό τρόπο ή εξαιτίας των haircare προϊόντων. Ιδίως αν παρατείνουμε τον χρόνο μεταξύ των λουσιμάτων, μια φυσική συσσώρευση ελαίων, νεκρού δέρματος και ακαθαρσιών μπορεί να σχηματιστεί στο τριχωτό της κεφαλής. Προϊόντα που αφήνουν υπολείμματα, όπως το ξηρό σαμπουάν ή έχουν κολλώδη υφή, όπως η μους και η λακ, μπορούν επίσης να συσσωρευτούν. Ένα scrub τριχωτού κεφαλής, με τα απολεπιστικά και αποτοξινωτικά συστατικά του, θα διαλύσει και θ΄ αφαιρέσει όλα τα υπολείμματα προτού χρησιμοποιήσουμε σαμπουάν και μαλακτικές κρέμες.

- Για να ανακουφίσουμε το ξηρό, ξεφλουδισμένο τριχωτό της κεφαλής

Ένα ξηρό, ξεφλουδισμένο τριχωτό της κεφαλής είναι ορατό και μπορεί να βλάψει την αυτοεκτίμησή μας καθώς και την υγεία των μαλλιών μας. Ένα φυσικό, θρεπτικό scrub τριχωτού κεφαλής μπορεί να χαλαρώσει απαλά το νεκρό δέρμα χωρίς ερεθισμούς, ενώ ταυτόχρονα θα ενυδατώσει το ξηρό δέρμα με φαγούρα.

- Για να ισορροπήσουμε το μικροβίωμα του τριχωτού της κεφαλής

Το μικροβίωμα του τριχωτού της κεφαλής μας μοιάζει με μια συγκατοίκηση μικροοργανισμών (καλά βακτήρια). Το μικροβίωμα χάνει την ισορροπία του όταν ένας τύπος βακτηρίων υπερισχύει έναντι των άλλων. Ορισμένες αιτίες ενός μη ισορροπημένου μικροβιώματος του τριχωτού της κεφαλής είναι οι υπερβολικές πλύσεις και οι σκληρές χημικές ουσίες των καλλυντικών που χρησιμοποιούμε.

- Για να αναπτυχθούν σωστά τα μαλλιά

Η χρήση ενός scrub για το τριχωτό της κεφαλής κρατά μακριά το νεκρό δέρμα, τη συσσώρευση και τη λιπαρότητα, ώστε οι θύλακες των τριχών να μπορούν να φυτρώνουν και να μακραίνουν.

- Για την ευχαρίστηση μας

Η χρήση ενός scrub για το τριχωτό της κεφαλής είναι η καλύτερη δικαιολογία για να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να ηρεμήσουμε και να φροντίσουμε την υγεία των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής μας.

Συνίσταται το τονωτικό Energising Scrub της σειράς Fusio Scrub Kérastase με θαλασσινό αλάτι, που καθαρίζει σε βάθος το τριχωτό και τα μαλλιά απομακρύνοντας πλήρως τους συσσωρευμένους ρύπους και παρέχοντας φρεσκάδα μακράς διάρκειας. Το scrub αυτό χαρίζει στα μαλλιά εκπληκτικό όγκο από τη ρίζα ως τις άκρες και ανάλαφρη αίσθηση.

Scrub τριχωτού κεφαλής για μαλλιά με υγιή όψη

Κατάλληλο για την ξηρότητα του τριχωτού, την πιτυρίδα και τις νιφάδες είναι το χαλαρωτικό Scrub Apaisant της σειράς Fusio Scrub Kérastase με σπόρους jojoba και φλοιό πορτοκαλιού, που καθαρίζει σε βάθος το τριχωτό καταπραΰνοντας την ευαισθησία και διατηρώντας την ενυδάτωση σε βέλτιστα επίπεδα. Το scrub αυτό χαρίζει μαλλιά με υγιή όψη, όγκο και λάμψη.

kerastase

Για την καλύτερη φροντίδα των μαλλιών, χρησιμοποιείστε τα scrubs της Kérastase μία φορά την εβδομάδα, και να συνεχίζετε πάντοτε με το κατάλληλο προϊόν περιποίησης στα μήκη και στις άκρες των μαλλιών σας. Με τον τρόπο αυτό θ’ απολαμβάνετε μαλλιά με υγιή όψη, όγκο και λάμψη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ