Follow us

Το πιο κομψό άρωμα της σεζόν είναι και το πιο καινοτόμο

Ένα άρωμα που αναστατώνει τις αισθήσεις και ανοίγει νέους δρόμους στον κόσμο της αρωματοποιίας.

Dior Beauty Courtesy of Dior Beauty

Ο ερχομός του φθινοπώρου αποτελεί την τέλεια ευκαιρία να ανανεώσεις την perfume wardrobe σου προσθέτοντας μία από τις πιο ενδιαφέρουσες νέες αρωματικές δημιουργίες της σεζόν. Ο λόγος για το ολοκαίνουριο J'adore Parfum d’eau του οίκου Dior, την πιο καινοτόμα εκδοχή του εμβληματικού J'adore.

J'adore Parfum d’eau | Το πιο καινοτόμο αρωματικό λανσάρισμα της σεζόν

Ο Dior ανέκαθεν ξεχώριζε για τα σπουδαία επιτεύγματα, τον οραματισμό και την επιθυμία του να επεκτείνει τα όρια. Σήμερα, αυτή η επιθυμία οδηγεί στη δημιουργία μιας αρωματικής έκπληξης που ξεφεύγει από όλους τους συνηθισμένους κανόνες της σύνθεσης. Το J'adore Parfum d’eau δεν είναι απλά ένα ακόμα άρωμα. Είναι ένα άρωμα που αλλάζει τα δεδομένα και ανοίγει νέους δρόμους στον κόσμο της αρωματοποιίας. Ο λόγος; Δεν περιέχει ίχνος οινοπνεύματος.

Το πιο κομψό άρωμα της σεζόν είναι και το πιο καινοτόμο

Ένα όνειρο με πρωταγωνιστή το νερό

Ο François Demachy, ο δημιουργός του αρώματος, ονειρευόταν για καιρό να ανανεώσει την πεμπτουσία ενός αρώματος, δημιουργώντας νέες συναρπαστικές δυνατότητες. Μόνον ο οίκος Dior θα τολμούσε να οραματιστεί ένα άρωμα με βάση το νερό και να δώσει σάρκα και οστά σε αυτήν την καινοτομία. Και το έκανε για το J'adore, επαναπροσδιορίζοντάς το και λανσάροντας το αριστοκρατικό και πολυδιάστατο J'adore Parfum d’eau, μια οσφρητική απόλαυση, που αποτελείται μόνο από νερό και λουλούδια. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό επίτευγμα, μια αλχημεία που επιτυγχάνει το ανέφικτο, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον Dior.

j adore

Το J'adore Parfum d’eau εφαρμόζεται σαν αρωματικό σύννεφο και εκπλήσσει με την ντελικάτη, γαλακτώδη απαλότητα ενός απολαυστικού κουκουλιού που μοιάζει να αιωρείται στον αέρα. Άμεσα, η υφή εμποτίζει το δέρμα με απαλές λουλουδάτες νότες μακράς διάρκειας. Σε αυτήν τη φυσική συνάντηση, το δέρμα μοιάζει να "αναγνωρίζει" το νερό στο πλαίσιο μιας τέλειας αλχημείας, μιας άμεσης "συμβίωσης". Αυτή η άνευ προηγουμένου, οικεία επαφή του αρωματικού νερού με το δέρμα αναπαράγει πιστά την υπογραφή του J'adore, εξασφαλίζοντας παράλληλα μεγάλη διάρκεια.

Μια λουλουδάτη χορογραφία

Χάρη στο νερό, το κλασικό τρίπτυχο κορυφής-καρδιάς-βάσης καταργείται, παραχωρώντας τη θέση του σε μια σύνθεση που δε "διαχέει", ούτε προβάλλει τις κλασικές πτητικές νότες κορυφής. Αντίθετα, αιφνιδιάζει άμεσα με δροσερές λουλουδάτες νότες που αφομοιώνονται πλήρως από το δέρμα, παραμένοντας πιστές και έχοντας μακρά διάρκεια.

j adore

Μια πανέμορφη αρμονία ξετυλίγεται γύρω από την κινεζική μανόλια και τους αισθησιακούς τόνους του γιασεμιού που συνδυάζονται με φιλήδονο τριαντάφυλλο και δροσερό αγιόκλημα. Χωρίς αμφιβολία, η πεμπτουσία της ομορφιάς του J'adore είναι εδώ, αποτελώντας πραγματική ωδή στα λευκά λουλούδια που αναζωογονούνται με πράσινες νότες. Μαζί με τα αγαπημένα λουλούδια, μια λαμπερή και δροσερή νέα νότα νερολί Προβηγκίας -καρπό της αποκλειστικής συνεργασίας του οίκου με τη νεαρή παραγωγό Christelle Archer και το κτήμα "Florapolis"- αποκαλύπτει θαλασσινές, ζωηρές, πράσινες και βελούδινες πτυχές, διαχέοντας μια αέρινη, απαλή φρεσκάδα.

Charlize Theron, η απόλυτη μούσα του Dior

Loading...

Πρόσωπο του J'adore Parfum d’eau δεν θα μπορούσε παρά να είναι η Charlize Theron, η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το εμβληματικό άρωμα.
Φωτογραφημένη από τον Jean-Baptiste Mondino, η Charlize Theron στη νέα καμπάνια είναι πιο εκθαμβωτική από ποτέ. Λουσμένη από φως και δροσιά, φοράει μόνον ένα χρυσό κολιέ, ένα εμβληματικό αξεσουάρ που σχεδίασε η Maria Grazia Chiuri, και φυσικά το νέο αγαπημένο της άρωμα.


"C’est ça que J’adore!": Λέει ξανά και ξανά η Charlize Theron μυρίζοντας το άρωμα. "Συνδυάζει τόσα συναισθήματα αυτή η πρόταση: Ο τρόπος που ηχεί, ο αισθησιασμός που αποπνέει, η σιγουριά και η πραγματική πίστη στις λέξεις", λέει.

j adore

Ο αμφορέας του J'adore είναι ακόμα και σε αυτήν την εκδοχή του το απόλυτο στολίδι στο boudoir κάθε γυναίκας. Λευκός, χρυσός και ιριδίζων αναπαριστά υπέροχα το χάδι των λουλουδιών, σαν μια βελούδινη προθήκη για μια σύνθεση με βάση το νερό. Η αντλία απελευθερώνει μια γενναιόδωρη δόση αρώματος, ενώ εσύ φυσικά μπορείς να επαναλαμβάνεις αυτήν την κίνηση όποτε το θελήσεις, για να περιβάλλεσαι από ένα πέπλο λουλουδιών και απόλαυσης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το αριστοκρατικό J'adore Parfum d’eau δεν μπορεί να λείπει από τη συλλογή σου φέτος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ