Follow us

Κάλυψη γκρίζων μαλλιών | Πώς γίνεται με εύκολα βήματα στο σπίτι

Η ρουτίνα που πρέπει να ακολουθήσετε και τι πρέπει να προσέξετε.

MissBloom TEAM
caroline de maigret Splash News/Ideal Image

Όταν βλέπουμε μία γυναίκα με γκρίζα μαλλιά, υποθέτουμε ότι οφείλονται στη φυσική διαδικασία της γήρανσης. Στην πραγματικότητα όμως, τα γκρίζα μαλλιά μπορεί να οφείλονται και σε άλλους παράγοντες όπως η κληρονομικότητα, το άγχος, οι ορμονικές ανισορροπίες, οι επικίνδυνες δίαιτες, οι κακές συνήθειες (κάπνισμα, αλκοόλ) καθώς και ορισμένες ασθένειες. Αν για οποιοδήποτε λόγο, ανήκετε στις γυναίκες που έχουν γκρίζα μαλλιά και θέλετε να τα καλύψετε, υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορείτε να τα βάψετε ακόμη και στο σπίτι, και να έχετε ένα υπέροχο και φυσικό αποτέλεσμα. Ας δούμε, αναλυτικά τα βήματα:

1. Αποφασίστε το είδος της βαφής που θα κάνετε

  • Αν δεν θέλετε να βλέπετε καθόλου τα γκρίζα μαλλιά σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μόνιμη βαφή μαλλιών και να την ανανεώνετε.
  • Αν δεν θέλετε να δεσμευτείτε με μία μόνιμη βαφή, επιλέξτε το ημιμόνιμο χρώμα. Δεν έχει αμμωνία, δεν καλύπτει 100% τα λευκά, αλλά αναμειγνύει το χρώμα της βαφής με τα γκρίζα μαλλιά σας.
  • Oι ανταύγειες και το balayage είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποσπάσετε την προσοχή του ματιού από τα γκρίζα μαλλιά σας.

2. Επιλέξτε το χρώμα που σας ταιριάζει

Αν έχετε ξανθά μαλλιά είστε τυχερή, μπορείτε να καλύψετε τα γκρίζα σας μαλλιά πολύ εύκολα, γιατί το γκρίζο είναι κοντά στο φυσικό χρώμα των μαλλιών σας.

Αν έχετε καστανά μαλλιά, προτιμήστε μία καστανή απόχρωση. Αν όμως έχετε σκούρα καστανά μαλλιά, δοκιμάστε ένα κανονικό προς ανοιχτό καστανό, καθώς αυτό θα σας προσφέρει μεγαλύτερη κάλυψη και θα ταιριάξει περισσότερο με την επιδερμίδα σας.

3. Επιλέξτε τη μάρκα που προτιμάτε και εμπιστεύεστε

Τίποτα δε καλύπτει τα γκρίζα μαλλιά σας καλύτερα από τη L’Oreal Paris. Χάρη στη σύνθεση των βαφών, που είναι πλούσια σε χρωστικά, δικαίως η κάλυψη γκρίζων μαλλιών είναι αποκλειστικά υπόθεση της L’Oreal Paris!

Με τις μόνιμες βαφές μαλλιών Excellence[BE1] και την τριπλή ρουτίνα προστασίας, πετυχαίνετε την προστασία που χρειάζονται τα μαλλιά σας, έντονο και σαγηνευτικό χρώμα και φυσικά 100% κάλυψη των γκρίζων ριζών σας, κι όλα αυτά εύκολα στο σπίτι!

4. Test αλλεργίας

Μην ξεχνάτε να κάνετε το τεστ προειδοποίησης αλλεργίας 48 ώρες πριν το βάψιμο μαλλιών σας.

5. Ανάψτε τα φώτα

Δυναμώστε τα φώτα και ανοίξτε τις κουρτίνες αν υπάρχει παράθυρο στο μπάνιο σας. Το χρώμα μπορεί να φαίνεται διαφορετικό σε τεχνητό και φυσικό φως, οπότε φροντίστε να έχετε πρόσβαση και στα δύο κατά την εφαρμογή της βαφής.

5. Ακολουθήστε την ρουτίνα περιποίησης 3 βημάτων

1. Κρέμα-βαφή μαλλιών προστασίας

Η κρέμα βαφή μαλλιών Excellence της L’Oreal Paris προσφέρει 100% κάλυψη των λευκών. Είναι εμπλουτισμένη με προ-κερατίνη και χρωστικές για έντονα ρεφλέ. Προστατεύει τα μαλλιά σε κάθε βαφή ενώ το χρώμα της διαρκεί.

2. Απαλό σαμπουάν φροντίδας

Το σαμπουάν φροντίδας Excellence έχει απαλό pH και προσφέρει διπλή δράση. Καθαρίζει απαλά το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά, ξεβγάζοντας την επιπλέον κρέμα-βαφή που έχει μείνει. Επιπλέον, χαρίζει στα μαλλιά σας περισσότερη λάμψη και έντονο χρώμα.

3. Απαλή μάσκα θρέψης

Η μάσκα θρέψης Excellence, θρέφει σε βάθος τη τρίχα, χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Προσφέρει μαλλιά με λαμπερά ρεφλέ και ελαστικότητα.

Τέλος, αν χρειάζεστε έναν σύμμαχο στην κάλυψη γκρίζων μαλλιών, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε έχετε το Magic Retouch της L’Oreal Paris. Η γρήγορη λύση για κάθε περίσταση που σας χαρίζει 100% κάλυψη των γκρίζων ριζών έως το επόμενο λούσιμο. Τέλος τα γκρίζα μαλλιά, χάρη στη L’Oreal Paris!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ