Follow us

Ανακάλυψε τις 10 νέες, πιο δημοφιλείς τάσεις στα νύχια για το 2023

Πριν πας για μανικιούρ, ρίξε μια ματιά στα πιο πρόσφατα nail trends του '23.

MissBloom TEAM
γαλλικά νύχια με χρώμα Splash News/Ideal Image

Μιας και η άνοιξη έρχεται σιγά-σιγά, ήρθε η ώρα να δούμε τις νέες προτάσεις για τα νύχια. Κάθε σεζόν έρχονται καινούργιες ιδέες και όλες μας θέλουμε να τις γνωρίζουμε, ώστε να εμπνευστούμε για το επόμενο μανικιούρ μας. Παρακάτω θα βρείς τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια, που προτείνουν οι ειδικοί. Πάρε ιδέες από τα 10 πιο δημοφιλή στυλ νυχιών:

Γαλλικό μανικιούρ

Το γαλλικό μανικιούρ φαίνεται πολύ κομψό και είναι μια τέλεια επιλογή για όλες τις εποχές του χρόνου. Φέτος, μπορείς να το κάνεις σ’ όλα τα σχήματα νυχιών, είτε είναι τετράγωνα, αμυγδαλωτά είτε μακρόστενα. Επίσης φέτος, θα δείς τις λεπτές γραμμές του γαλλικού να εφαρμόζονται και σ’ ένα αντίστροφο γαλλικό μανικιούρ, το ίδιο απλό και εντυπωσιακό.

Για όσες θέλουν να διασκεδάσουν λίγο περισσότερο, προτείνεται να δημιουργήσουν τις λεπτές γραμμές μ’ ένα βερνίκι glitter.

Clean Girl

Στο TikTok, υπάρχει η τάση του Clean Girl μακιγιάζ με ενυδατωμένο, λαμπερό δέρμα και σχεδόν καθόλου μακιγιάζ. Οι ειδικοί προβλέπουν ότι αυτή η τάση θα περάσει και στα νύχια.

Τα minimal, κοντά, περιποιημένα νύχια θα είναι στην πρώτη γραμμή. Τα βερνίκια σε nude rose χρώμα, συμπληρώνουν όλους τους τόνους δέρματος ενώ μπορούν να δημιουργήσουν μια όμορφη γαλακτώδη εμφάνιση με μερικές επιπλέον στρώσεις.

Νύχια με χρώμιο

Τα νύχια της Hailey Bieber έγιναν μόδα. Τα νύχια που μοιάζουν με γλασαρισμένα ντόνατ και τα χρωμιωμένα νύχια είναι τάση φέτος γιατί είναι μινιμαλιστικά, κομψά και λειτουργούν σ’ όλες εποχές ανάλογα με το χρώμα που θα επιλέξεις.

Γαλακτώδες Λευκό

Το γαλακτώδες λευκό είναι ένα δημοφιλές χρώμα νυχιών για το 2023 και θα είναι πάντα στη μόδα χάρη στην απλότητά του. Το καλύτερο σ’ αυτό το στυλ νυχιών είναι ότι το γαλακτώδες λευκό δίνει ένα μακρόστενο αποτέλεσμα στα νύχια σου.

Λευκό περλέ

Άπλωσε ένα λευκό περλέ βερνίκι και πρόσθεσε μικροσκοπικές πέρλες στο κάτω μέρος των νυχιών σου, κοντά στην επιδερμίδα σου. Χρησιμοποίησε στεγνωτικό νυχιών για γρήγορο στέγνωμα.

Μπλε ombre

Χρησιμοποίησε διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος σε κάθε δάχτυλο για ένα ανάλαφρο και δροσερό ombre αποτέλεσμα.

Χέρια με διαφορετικό χρώμα νυχιών

Βάψε τα νύχια σου χρησιμοποιώντας διαφορετικό χρώμα σε κάθε χέρι. Κάνε το ακόμα πιο trendy με αποχρώσεις που είναι φέτος στη μόδα, όπως το λιλά και το πράσινο.

Ασημένιο Glitter

Χρησιμοποίησε ένα βερνίκι με glitter υψηλής κάλυψης της σειράς και απογείωσε το μανικιούρ σου.

Φουτουριστικό nude

Εάν δεν θέλεις να εγκαταλείψεις το nude βερνίκι σου, τότε αναβάθμισέ το! Άπλωσε μετά τη βάση νυχιών, ένα nude χρώμα και επικάλυψε με χρυσό ή σκιαγράφησε τις άκρες με μεταλλικό βερνίκι. Αυτή η παραλλαγή, θα κάνει το κλασσικό μανικιούρ σου διασκεδαστικό, χωρίς να χάσει τίποτα από την απλότητα και την κομψότητα του.

Διαχρονικό κόκκινο

Τα κόκκινα νύχια είναι διαχρονικά. Διάλεξε το κόκκινο που σου ταιριάζει και γυάλισέ το με λίγο glitter… θα είσαι το αστέρι της νύχτας!

Ό,τι χρώμα και αν διαλέξεις, ό,τι σχέδια νυχιών και αν θέλεις να ζωγραφίσεις, με glitter ή χωρίς, τα βερνίκια της σειράς Essie Color, με μία πλούσια παλέτα χρωμάτων, μπορούν ν’ απογειώσουν το μανικιούρ σου. Είναι τα ιδανικά βερνίκια για ν’ αναδείξεις τα περιποιημένα, γεμάτα υγεία, χέρια σου, και να τελειοποιήσεις μία κομψή εμφάνιση!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr