Follow us

Άννα Πρέλεβιτς | Τα 3 διαφορετικά, πολύ εντυπωσιακά χτενίσματα που άλλαξε στο γάμο της

Ο hairstylist της νύφης, Tom Zois, αποκάλυψε στο Missboom όλες τις λεπτομέρειες.

Άννα Πρέλεβιτς

Εύκολα μπορούμε να πούμε ότι ο γάμος της Άννας Πρέλεβιτς με τον αγαπημένο της, Νικήτα Νομικό, ήταν ο γάμος της χρονιάς. Το πανέμορφο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας πριν λίγες μέρες, ενώ η δεξίωση που ακολούθησε τα είχε όλα: πολύ κέφι και χορό, εκλεκτούς καλεσμένους, ένα μοναδικό setting αλλά και 3 ξεχωριστές bridal εμφανίσεις από τη νύφη που αξίζει να μελετηθούν ιδιαιτέρως.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον hairstylist που επιμελήθηκε όλα τα bridal χτενίσματα της Άννας Πρέλεβιτς και ήταν ο υπεύθυνος για τα υπέροχα μαλλιά της, ώστε να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες, την έμπνευση πίσω από κάθε χτένισμα αλλά και το πώς κατάφερε να διατηρήσει τη σταθερότητά τους καθ΄όλη τη διάρκεια της (μεγάλης) νύχτας.

Άννα Πρέλεβιτς | Τα 3 διαφορετικά, πολύ εντυπωσιακά χτενίσματα που άλλαξε στο γάμο της

Bridal skin prep | Τι να ΜΗΝ κάνεις για να έχεις την πιο λαμπερή επιδερμίδα την ημέρα του γάμου σου

Για αρχή, να αναφέρουμε ότι η Άννα Πρέλεβιτς επέλεξε να φορέσει 3 διαφορετικές νυφικές δημιουργίες που είχαν αρκετά διαφορετικό ύφος και στιλ μεταξύ τους. Επομένως, ήταν λογικό να προσαρμοστούν και τα μαλλιά της αναλόγως, ώστε να ταιριάξουν απόλυτα με την όλη εικόνα.

άννα πρέλεβιτς

Πιο συγκεκριμένα, ο Tom Zois μάς αποκάλυψε ότι το πρώτο χτένισμα που δημιούργησε στην εκκλησία είχε αναφορές από την Grace Kelly και το μοναδικά κομψό look & feel της. Και δεν είναι δύσκολο να το διαπιστώσουμε κι εμείς: πράγματι, ο chic, περίτεχνος κότσος ταίριαξε απόλυτα με το κλασικό, πριγκιπικό, A-line νυφικό της από δαντέλα και ταφτά, που άνετα θα φορούσε και μια royal. Δεν γινόταν άλλωστε να επιλεχθεί καλύτερο χτένισμα για την περίσταση: αναγκαστικά θα έπρεπε να πιαστούν ψηλά τα μαλλιά της, ώστε να αναδειχθεί ο κλειστός δαντελένιος γιακάς (και να μην κρυφτεί από τα πολλά μαλλιά, σε περίπτωση που τα άφηνε λυτά), αλλά και να στερεωθεί το μακρύ πέπλο που φόρεσε στην εκκλησία.

άννα πρέλεβιτς
άννα πρέλεβιτς

Bride to be | 3 πανεύκολα νυφικά χτενίσματα που μπορείς να κάνεις ακόμα και μόνη σου

Στη συνέχεια, η νύφη άλλαξε και πάλι τα μαλλιά της λίγο μετά την είσοδο του ζευγαριού στον χώρο της δεξίωσης και λίγο πριν κάνει τον χορό έκπληξη στον γαμπρό μαζί με τις φίλες της. Ο Tom Zois έκανε ένα ανάλαφρο natural wave look στα μαλλιά της, που ήταν ασορτί με το εξίσου αέρινο, μίνι φόρεμα που επέλεξε για να χορέψει.

Τέλος, και σε ό, τι αφορά το τρίτο χτένισμα που άλλαξε, αυτό όφειλε να είναι επίσης ανάλαφρο ώστε να της αφήσει περιθώριο να χορέψει ανέμελη, χωρίς να τη νοιάζει αν θα της χαλάσουν τα μαλλιά, αν θα πετάνε τριχούλες κλπ. Έτσι, ο Tom Zois δημιούργησε ένα wet look με απόλυτα φυσική αλλά και glossy υφή, που ταίριαξε ιδανικά με το τρίτο και τελευταίο νυφικό που φόρεσε, ένα νεραϊδένιο Wera Wang. Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι το wet look στα μαλλιά είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις διαχρονικά, ιδίως όμως φέτος το καλοκαίρι προβλέπεται να κάνει μεγάλη θραύση.

άννα πρέλεβιτς

Κάνε swipe left για να δεις όλες τις εμφανίσεις της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ