Follow us

Άννα Πρέλεβιτς | Το all time classic άρωμα που έχει μέσα σε κάθε τσάντα της

Δεν το αλλάζει με τίποτα εδώ και χρόνια.

Άννα Πρέλεβιτς NDP

Η Άννα Πρέλεβιτς είναι το δίχως άλλο το πρόσωπο των ημερών ύστερα από το γάμο της με τον Νικήτα Νομικό στις 27 Μαΐου 2023. Το εντυπωσιακό, βασιλικό νυφικό της, αλλά και το κομψό beauty look της σίγουρα τα έχεις δει ήδη. Ξέρεις όμως ποιο είναι το άρωμα που άφηνε στο πέρασμά της σε κάθε στροφή στο dance floor; Εμείς τη ρωτήσαμε ποια είναι η αγαπημένη της αρωματική δημιουργία και ιδού η απάντησή της:

Γεωργία Αβασκαντήρα | Το αγαπημένο της φλοράλ άρωμα κοστίζει λιγότερο από 30€

Το αγαπημένο άρωμα της Άννας Πρέλεβιτς

Όπως μας αποκαλύπτει η ίδια, το go-to άρωμά της εδώ κι αρκετά χρόνια είναι το La Vie Est Belle Eau De Parfum της Lancôme. "Από την πρώτη στιγμή που το δοκίμασα το ερωτεύτηκα", λέει. "Πρέπει να το έχω μέσα σε όλες μου τις τσάντες", προσθέτει γελώντας.

Άννα Πρέλεβιτς | Το all time classic άρωμα που έχει μέσα σε κάθε τσάντα της

Το εμβληματικό γυναικείο άρωμα της Lancôme είναι μια μοναδική οσφρητική υπογραφή που έχει δημιουργηθεί από τρεις από τους μεγαλύτερους αρωματοποιούς της Γαλλίας. Ντελικάτο και θηλυκό, "μπλέκει" ζαχαρώδεις νότες ίριδας Φλωρεντίας, αραβικό γιασεμί, άνθος πορτοκαλιάς και απόσταγμα πατσουλί.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | Το δροσερό άρωμα που φορά από το σχολείο

"Οπότε ψεκάζομαι με ταξιδεύει σε υπέροχες στιγμές που έχω ζήσει όλα αυτά τα χρόνια που το χρησιμοποιώ", λέει η Άννα Πρέλεβιτς μιλώντας για τους λόγους που το έχει ξεχωρίσει. "Η μυρωδιά από το συγκεκριμένο άρωμα μου βγάζει "happy vibes" για αυτό και το αγαπώ", προσθέτει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ