Follow us

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | Το δροσερό άρωμα που φορά από το σχολείο

+ Οι δυο πρόσφατες προσθήκες στην αρωματική συλλογή της, που έχει ξεχωρίσει.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Instagram

Σου έχει τύχει να μυρίσεις ένα άρωμα και κατευθείαν να σε ταξιδέψει νοητά στην περίοδο που το φορούσες; Αυτό ακριβώς παθαίνει και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όταν μυρίζει ένα πολύ συγκεκριμένο άρωμα της συλλογής της:

Μαρίνα Βερνίκου | Το μοναδικό άρωμα που φορά απ' όταν πήγαινε στο πανεπιστήμιο

Το αγαπημένο άρωμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Όπως μας αποκαλύπτει η ίδια, το all time favourite άρωμά της είναι το Bright Crystal Eau De Toilette του οίκου Versace. "Το φοράω πολλά χρόνια", λέει. "Για την ακρίβεια, το φοράω από τα χρόνια του σχολείου και γι' αυτό ακριβώς το λατρεύω, επειδή μου θυμίζει τα παλιά ανέμελα χρόνια", προσθέτει γελώντας.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | Το δροσερό άρωμα που φορά από το σχολείο

Πρόκειται για ένα κατ’ εξοχήν κλασικό γυναικείο άρωμα με λουλουδάτες και φρουτώδεις, σχεδόν κρυστάλλινες "πινελιές". Στη σύνθεσή του απαντώνται νότες από yuzu, ρόδι, παιώνια, μανόλια, musk και κεχριμπάρι.

Σοφία Καρβέλα | Το αγαπημένο της άρωμα είναι αυτό που εμφανίζεται διαρκώς στο Instagram feed σου

Δύο ακόμα αρώματα, που ξεχωρίζει, τα οποία πρόσθεσε ωστόσο πρόσφατα στη συλλογή της είναι, όπως λέει η ίδια, το La Belle Eau de Parfum του οίκου Jean Paul Gaultier με νότες από αχλάδι, περγαμόντο, δέρμα, βανίλια και musk, και το Pure XS For Her Eau de Parfum του οίκου Paco Rabanne με νότες από ποπ κορν, βανίλια, καρύδα, ylang-ylang, ροδάκινο, άνθη πορτοκαλιάς, musk και σανδαλόξυλο.

αρώματα

Μαρία Μπεκατώρου | Το άρωμα πούδρας που έχει πάντα στην τσάντα της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ