Follow us

Η σειρά περιποίησης που θα σου χαρίσει τα πιο ενυδατωµένα, λαµπερά και γεµάτα ζωντάνια μαλλιά που είχες ποτέ

Αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι αυτήν την εποχή.

MissBloom TEAM
μαλλια

Μήπως έχει αφυδατωμένα και θαμπά μαλλιά; Η νέα σειρά Pantene Miracles Ενυδάτωση & Λάµψη είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι. Εµπλουτισµένη µε εκχύλισµα Baobab και Βιοτίνη και µεταµορφώνει τα ξηρά µαλλιά, σε υγιή και γεµάτα λάµψη, επαναφέροντας τη ζωντάνια τους.


Η καινοτοµία της νέας σειράς είναι ότι είναι εµπνευσµένη από τη φροντίδα της επιδερµίδας και σχεδιασµένη για να σου προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση, µεταµορφώνοντας τα µαλλιά σας σε πιο λαµπερά, ενώ ταυτόχρονα µειώνει το σπάσιµο. Το Leave on Serum, χάρη στην κρεµώδη υφή του, όταν έρχεται σε επαφή µε τα µαλλιά µεταµορφώνεται σε νερό! Λειαίνει τις άκρες των µαλλιών, ενώ ενισχύει την απαλότητα και τη λάµψη. Η πλούσια σε θρεπτικά συστατικά σύνθεσή του, περιέχει Υαλουρονικό Οξύ και χαρίζει ενυδατωµένα µαλλιά για εώς και 72 ώρες.

Το baobab είναι γνωστό και ως το δέντρο της ζωής, επειδή επιβιώνει στα πιο ξηρά κλίµατα, χάρη στην ικανότητά του να αποθηκεύει µεγάλες ποσότητες νερού. Το εκχύλισµά του εξάγεται από τους σπόρους που υπάρχουν στους καρπούς του και είναι πλούσιο σε βιταµίνες, όπως Α, D, Ε, Β1 και Β2, καθώς και σε καλά λιπαρά οξέα (Ωµέγα 3, 6, 9). Το έλαιο που εξάγεται από τους σπόρους που πέφτουν φυσικά από το δέντρο είναι ελεγµένο και πιστοποιηµένο από το Ελβετικό Ινστιτούτο Βιταµινών ως πηγή υψηλής ποιότητας Βιταµίνης Ε, ένα ισχυρό ενυδατικό θρεπτικό συστατικό.

Το υαλουρονικό οξύ συγκρατεί και κλειδώνει την υγρασία των µαλλιών, χωρίς όµως να τα βαραίνει. Επιπλέον καταπολεµά το φριζάρισµα, συµβάλλει στην παραγωγή της κερατίνης καθώς και στην αποκατάσταση της ελαστικότητας και της ζωντάνιας των µαλλιών.

Όλα τα προϊόντα της σειράς Pantene Miracles Ενυδάτωση & Λάµψη, σαμπουάν ενυδάτωσης, conditioner, μάσκα και leave-on serum, έχουν ένα ακαταµάχητο άρωµα που συνδυάζει τα λουλούδια, τα εσπεριδοειδή, το κεχριµπάρι, το ξύλο κέδρου και το τόγκα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ